семейни снимки

Жена реши да подари на мъжа си нейни горещи снимки, но не очакваше подобна реакция – вижте!

Фотографката Виктория Халтъм е помолена да направи секси снимки на жена, която иска да изненада съпруга си за Коледа.

d5e3fea5-059d-42db-b1e6-7ba32a423e4d_tablet

Фотографиите стават страхотни, но дамата желае да бъдат коригирани с фотошоп. Като всяка жена, която е станала майка и времето е оказало своето влияние, тя е недоволна от тялото си, притеснява се от целулита и други малки недостатъци.

932701e8-198b-4371-814f-be2d561b27bf_tablet
Коледа идва и си отива, а жената подарява на мъжа си красив албум с 30 снимки.

68640420-9c9d-4a16-ad15-9f550b0f67bb_tablet
Това, което Виктория не очаква, обаче, е отговорът, който получава няколко дни след Коледа.
Съпругът на жената й изпраща имейл, който може да разтопи дори най-студеното сърце.

Ето как започва:

„Здравейте Виктория,

Аз съм съпругът на ********. Пиша Ви, защото наскоро получих албум, съдържащ снимки, които Вие сте направила. Не бих искал да мислите, че това ме разстройва…. но съм дълбоко замислен и искам да го споделя с Вас. Аз и жена ми сме заедно от 18-годишни. Имаме прекрасни деца. Имахме много възходи и падения през годините, и мисля, че … ами, всъщност знам, че жена ми е направила тези снимки, предназначени за мен с „подобрения“.

Тя понякога се оплаква, че не я намирам за привлекателна. Казва, че не би ме обвинявала, ако си намеря по-млада жена. Когато отворих албума, сърцето ми се сви. Тези снимки … те са красиви, Вие сте очевидно много талантлив фотограф …. но това не е жена ми. Вие сте премахнала всеки един от нейните „недостатъци“… сигурен съм, че тя ви е помолила, но това не е моята жена.

Когато сте заличила стриите, Вие сте заличила нашите деца. Когато сте премахнала бръчките й, Вие сте премахнала над две десетилетия от нашия смях и нашите притеснения. Когато сте заличила целулита й, е изчезнала любовта ни към всички „сладки“ неща, които сме яли заедно през годините…“

54512280-16eb-479b-b396-15a2bc79046f_tablet
Ако все още, не сте се разтопили, той завършва още по-затрогващо:

„…Виктория, аз не ви казвам всичко това, за да Ви накарам да се чувствате ужасно, Вие просто си вършите работата. Всъщност Ви пиша, за да Ви благодаря. Тези снимки ме накараха да осъзная колко много обичам, не, обожавам жена си такава, каквато е. Тя го чува толкова рядко и си е помислила, че тези подправени изображения са това, което искам от нея. Аз трябва да се държа по-добре и през останалата част от дните ни да се радвам и обичам всичките ни несъвършенства. Благодаря за напомнянето.“

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply