Руслан Мъйнов тайна отслабване

Руслан Мъйнов разкри тайният еликсир, с който всеки може да отслабне – вижте!

Руслан Мъйнов вече няма нищо общо с предишния си образ, за него отдавна темата за отслабване не е проблем!

Чаровникът от екрана Руслан Мъйнов, спечели битката за отслабване преди доста време, но и до днес колегите и почитателите му не спират да се дивят на новата му визия, сякаш го виждат за първи път.

Комикът обаче признава, че се радва не толкова на слабото си телосложение: „Не съм манекенка все пак“, през смях казва Руслан, а на това, че значително е подобрил здравословното си състояние. Не помни откога болест не го е хващала, докато преди имал сериозни проблеми с високо кръвно налягане и лош холестерол.

Комикът е готов да се обзаложи, че този еликсир прави чудеса не само за отслабване, но и за крепко здраве

Напук на слуховете, че се е оперирал и е поставил пръстен на стомаха си, Руслан категорично отрича това да е вярно.

И твърди, че е готов да се обзаложи с всеки, че ще постигне същите резултати ако спазва неговите правила. Освен, че свали първите си килограми с разделно хранене и съветите от прочутата книга „Зоната“, актьорът редовно си приготвя една смес, която за него е безценна.

„С нея за три седмици ще имате голям ефект и няма да се познаете в огледалото. Мога да се басирам за това. И няма да постигнете само отслабване, но цялостна полза за здравето на организма си, което е най-същественото“, казва Мъйнов и дава точната рецепта, за „бъркоча“, който сам си прави.

Съставките, които посочва са половин литър вода, една лъжица с настърган корен от джинджифил, две щипки с черен пипер, една малка лъжичка с куркума, един брой зелена ябълка, мед на вкус и лимон на вкус.

Приготвя се като първо се оставя да заври водата, а после в нея се слага нарязаната на парчета ябълка, а после и джинджифила. Оставят се така във врящата вода за три минути, след което съдът се измества от котлона. Чак тогава в него се поставят черния пипер и куркумата.

Захлупва се съда и се оставя да си „почине“ така около десетина минути.

Едва, когато сместа изстине, към нея добавяме и сока от лимон, заедно с меда. Ако някой предпочита, може да го консумира и без наличието на мед, съветва комикът.

„Става невероятно вкусно, изобщо не е неприятно. Може да се пие като чай по всяко време на деня, не е задължително да е рано сутрин. Но е добре да бъде поне час преди хранене. Освен за отслабване, този еликсир е чудодеен при сърдечни проблеми, за засилване на имунитета и още ред ползи за здравето“, обяснява актьорът, който заразил с рецептата повечето от колегите си в „Комиците“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply