Брендо

Помните ли дъщерята на Брендо, която беше отвлечена? Вижте колко бързо порасна и в каква красавица се превърна Лара!

Лара Банева, отвлечената дъщеря на Евелин Банев-Брендо, е станала истинска красавица.

Лара БаневаЛара Банева претърпя ужасно покушение. През 2013 година маскирани бандити я отвлякоха и поискаха откуп от родителите й. Тя прекара повече от месец при похитителите си. Така и не се разбра каква сума са поискали бандюгите. Но по неофициална информация родителите й са броили пет милиона евро, за да пуснат дъщеря им невредима. Причината за отвличането на Лара Банева също не бе изяснена.

Твърди се, че тя е била отвлечена, за да се окаже натиск на баща й, кокаиновия крал Брендо.Малко след освобождението на Лара Банева, майка й Моника Добринова проговори, че дъщеря й още сънува кошмари.

Дъщерята на БрендоНо веднага след това родителите й я изведоха в Лондон, където щерка им се обучава в английската гимназия „Кинг Едуард”. Там тя не срещала трудноси с езика, защото имала много солидна подготовка в България. Момичето било изведено със засилена охрана и се връщало в България само за лятната ваканция. Тогава тя отсядала в комплекс „Оазис” в Лозенец, собственост на баща й Ивелин Банов-Брендо.

Лара на БрендоЕдинствено десетките гардове, които я охраняват, й напомнят за кошмара, който изживя преди четири години.

Днес щерката на Брендо се е превърнала в истинска красавица. И е на крилете на любовта. Наследницата на спрягания за кокаинов крал дъщеря си е хванала богаташко синче. Казва се Тома Кусев и учи в престижното лондонско училище, при Лара. Приятелите му го определят за скромно момче, силно запален по зимните спортове.

Както и по всичко, което вдига адреналина на макс. Гаджето й е запознат с драмите на семейството й. Както с отвличането на Лара Банева преди четири години.

Лара и ТомаТака и с факта, че баща й бе осъден на шест години за пране на пари от наркотрафик.

По непотвърдена информация семейството на Тома Кусев също имало съмнителен бизнес и минало. Може би затова двамата тийнеджъри са толкова влюбени и неразделни. А родителите на двамата да нямат нищо против връзката им.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply