Big Brother Most Wanted 2017

Вижте какъв тлъст хонорар ще прибере Коцето от Big Brother Most Wanted 2017!

Тази вечер започва петото издание на Big Brother Most Wanted.

Това, всъщност е All Stars изданието, но с ново наименование. И отново ще събере под покрива на най-известната къща бивши съквартиранти, готови на ново риалити предизвикателство. Вече стана ясна голяма част от звездните имена, сред които е и това на Константин.

Фoлк певецът от години е познат като душата на компанията. Затова, а и заради хорската любов, стана Любима звезда на България в първия по рода си ВИП сезон. Сега е готов отново да прекрачи прага за месец. Но този път цената, която продуцентите ще трябва да платят, е доста по-солена. Разбира се, с годините мизата на известните личности се вдигна. А и един победител си заслужава по-голямо признание!

Според информация от кухнята на Големия брат, Константин ще прибере 120 бона за престоя си в Къщата.

А междувременно ще има възможност да изкара още няколко хиляди, ходейки на участия. Да не прекъсват професионалните си ангажименти е главното условие, което Митко Пайнера поставя на своите изпълнители. Затова и Мария през вечер не беше сред съквартирантите си.

Освен това, Коцето ще се ползва и с друга по-ВИП от ВИП-вете привилегия. Той ще има възможност да върти бизнес делата си и да контролира какво се случва в заведението му по телефона. Точно както Мегз прави от началото на ВИП Брадър, пише kliuki.ws.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply