признаци че те желае

16 знака, които разкриват, че ТОЙ те ЖЕЛАЕ!

Мъжете не са съвсем неуловими. Те обикновено правят общо около три хода, когато са на лов за жени. Тук са представени 16 признака, показващи намеренията му да…спи с вас:

1. Той се смее на всичките ви шеги. Може другите да са забавни, но никой не може да се сравнява с вас.

2. Той докосва долната част на гърба ви. Много хора демонстрират съвсем естествено, физическа близост, но щом той прави точно това, той е заинтересован. Това е доказано и потвърдено.

3. Той ви купува питиета. Това е призива на 21 век и на 20-ти, и на 19-ти, и в общи линии, колкото и назад да се връщаме във времето, това е призива на алкохола откакто е изобретен.

4. Той ви дава якето си. Това е винаги, винаги плавен ход.

5. Той ви изпраща съобщения късно вечер. Дори и да не са със сексуално съдържание, никой не стои до три през нощта, просто, за да се чуди как е минал деня ви.

6. Той се опитва да намери филми, които и двамата харесвате. Все пак ние всички знаем какво се случва по време на филм.

7. Той иска да се гушка. Неговото място е малко студено, но той има само едно одеяло. Може би вие двамата ще споделите одеялото, а също и нещо друго?!

8. Той харесва всичките ви снимки качени в интернет. Е, не всички, но тези, на които сте вие, определено да.

9. Той ви намигва, след споделен от двама ви момент. Това е неговият начин да каже: „Хей, между нас има нещо специално“.

10. Той докосва крака ви, докато разговаряте. Той просто не се интересува от историята, той е…между краката ви!

11. Сприятелявате се веднага във Facebook. Той просто няма търпение да се прибере в къщи и да следи профила ви и статуса ви на обвързаност.

12. Той коментира малките промени. Ако забележи новия ви лак за нокти, незначителна промяна в прическата ви, бъдете сигурна, че сте обект на най-силните му желания.

13. Спонтанно иска мнението ви. Например изпраща ви снимка и пита: „Хей, какво мислиш за новата ми риза? Не ми обръщай внимание, просто се шегувам.“

14. Хващате го, че ви наблюдава от другия край на стаята. Това може да бъде наистина очарователно, но и доста страховито.

15. Той се опитва да се покаже. Изтъква неща, в които е добър.

16. Той казва: „Желая те!“ – в крайна сметка повечето мъже са доста директни!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply