Вижте най-сексапилната българска кметица (снимки)

Апетитни кадри на надупена кметица по впита червена кожена пола взривиха социалните мрежи преди няколко години.

Става въпрос за фотоси от Фейсбук профила на владайската кметица – Таня Иванова, пише skandal.bg. Само за няколко часа любителката на екстремни спортове и бивша състезателка по мотоциклетизъм на писта надмина по популярност и Жорж Ганчев, който дълги години минаваше за най-популярния владаец.

На част от кадрите секси кметицата позира в различни пози
33-годишната брюнетка вече няколко месеца управлява китното витошко село, като се възкачи на кметския престол след оспорвана борба и балотаж с предшественика си – подкрепяния от ГЕРБ Васко Стоянов.
Явно това съвсем не е променило навиците и начина на живот на секси брюнетката, която откроено не се притеснява да пуска свои провокативни снимки. Сред тях е и фотос, на който кметицата се дупи на капака на кола с впита червена пола.
Таня Иванова явно не е харесала обществения отзвук на интересните снимки, тъй като вече ги няма в профила й. В същото време остави такива, които явно са й доста важни. Сред тях е и с Преслава, с която демонстрира близки отношения.
На друг фотос пък се е щракнала пак с фолк дивата и плеймейтката Светлана Василева.
33-годишната Таня Иванова беше изненадата на местните избори във Владая. Ликът й на билборд на входа и изхода на Владая месеци наред посрещаше и изпращаше местните жители.
Таня ИвановаКулминацията на предизборната й кампания беше безплатен концерт на Софи Маринова на стадиона в селото. С това музикалните й подаръци към владайци не свършиха. За Коледа кметицата зарадва желаещите с билети за шоуто на Николина Чакърдъкова в „Арена Армеец“.
Кметицата на ВладаяИнтересен факт за Таня Иванова е, че родителите й живеят във Владая, но самата тя обитава апартамент в затворен комплекс край Драгалевци.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply