как да имаме пари

Ако искате да имате пари в никакъв случай не слагайте ТЕЗИ НЕЩА в портмонето си!

Защо не трябва да се носят снимки в портмонето и какво трябва да се изхвърли от него, за да се напълни с пари то?

Ето най-разпространените версии по тази тема: Какво не бива да се слага в портмонето или портфейла? Касови бележки. Билети от градския транспорт, а също така билети за театър, кино концерт. Чужди визитки. Неактивни банкови карти. Рецепти за лекарства особено, ако са просрочени, защото може да забавят процеса на оздравяване и парите ви ще отлетят за лекарства.

Намерени или спечелени пари – те не трябва да се смесват с обикновените!

Не трябва да се носят и снимки на близки до вас хора. Парите имат не само положителна, но и негативна енергетика, която може да е от хора, които са ползвали тези банкноти преди вас. Този поток от негативна енергетика може да се насочи към хората на снимките. От друга страна, именно снимките прекъсват или забавят паричните потоци.

Има и още една причина:

Ако някой, дори много близък за вас човек, някога е станал причина за влошаване на финансовото ви състояние, то негова снимка в портмонето ще ви вкара в нови тежки борчове! А какво, освен пари и банкови карти, може да се слага в портмонето? Може да се слагат снимки на богати и успешни хора – те ще са като амулети и парични талисмани.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply