Дениз Чакър

Помните ли красивата Ферхунде от Листопад? Вижте какво се случва с нея и как я изловиха папараците

Актрисата Дениз Чакър, позната от сериала „Листопад“ като предизвикателната Ферхунде, отново е в епицентъра на скандала в Турция.

Преди броени дни звездата била изловена от журналисти и папараци да напуска известен ресторант в нетрезво и неадекватно състояние. В последната половин година Дениз била напълно неузнаваема и системно прекалявала с чашката. На няколко пъти дори проявила буен нрав и едва не пребила сервитьор в заведение, който учтиво я помолил да плати сметката, защото работното им време приключвало. Последният запой на екранната Ферхунде преминал без побои и насилие, но се наложило двама души да я придържат на излизане от ресторанта, в който красавицата пресушила няколко литра вино.

В актьорската гилдия в южната ни съседка се разнася слухът, че Дениз посегнала към чашката и опиатите заради неудачите си с мъжкия пол.

Ферхунде пиянаЧакър има имидж на изкусителка и е ухажвана от най-известните мъже в Турция. За сърцето на скандалджийката се борят актьорът Арда Курал, футболистът Гюлтен Бериш и топмоделът Янчур. С името й са свързани още дузина популярни турски мъже.

Дениз Чакър беше гадже и на колегата си от „Листопад” Нихат Алту. Двамата се запознават на снимачната площадка. В сериала той е в ролята на Левент. Във филма двамата също са интимно близки. Имаше афера и с Ибрахим Челиккол – възлюбеният Джемил от едноименната сага „Ифет“. Любовната история на звездната двойка се следеше под лупа от репортерите в южната ни съседка. Двамата обичаха нощния живот и да купонясват до зори, пише Пик.

ФерхундеЗнойната хубавица бе щракната на няколко пъти да излиза от заведенията пияна, придружавана от актуалното си тогава гадже.

„С Нихат изживяваме истинска любовна история. Двамата обичаме да се забавляваме. Много пътуваме, запознаваме се с нови хора, места. Но не бързаме да узаконяваме връзката си”, сподели тогава любимата турска актриса. Въпреки че е изключително известна, по-възрастните жени в родината й я хулели непрекъснато. Заради ролите на независими и хитри дами, за които я взимат, Чакър често отнасяла обидни думи и дори прокляти

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply