Екатерина от Биг Брадър

ГОРЕЩО! Помните ли Екатерина от „Биг Брадър 2015“? Няма да повярвате какво гадже е станала (СУПЕР СНИМКИ)

„Биг Брадър“ припомни на феновете си един позабравен герой.

В понеделник в Къщата край Нови хан се нанесе варненецът Кирил Симеонов. В интригантското риалити търговецът на акции на Нюйоркската фондова борса участва в през есента на 2015 г., а сред най-доверените му съквартиранти бе блондинката Екатерина Балабанова, пишат от ПИК.

Двамата са приятели и до днес, но докато Киро вече е доста напреднал в личен план (на старта на Големия брат Симеонов се похвали, че е горд баща на бебок, роден преди няколко месеца – б.р.)., 31-годишната бижутерка все още не е открила човека, с когото да се обвърже за цял живот.

Което си е направо невероятно предвид чара, който пръска красавицата.

За две години Балабанова се е разхубавила. След участието й в „Биг Брадър“ фотографи започнали да ухажват хубавата Катя, като сексапилната й фигура вече е увековечена в няколко сесии. От доста от кадрите лъха приятна и ненатрапчива еротика, а позирането пред обектива определено се отдава на риалити участничката.

„Биг Брадър 2015“ спечели Никита Джонсън, а сред най-знаковите съквартиранти бяха Аделина Банакиева, Цветелин Николов, Силвия Юрукова, Пламен Богданов и др. От славата по най-добрия начин се възползва само Богданов. Бившият футболист от Пазарджик и до днес е актуална персона из светския живот на София.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply