циганска тайна за коса

Циганската тайна за силна и гъста коса – ще имате красива грива само след 15 минути

Във всеки козметичен магазин има огромна витрина с продукти за грижа за косата.

Всеки дава обещания, че ще добавите блясък, обем и сила на косата, а да се постигне това е действително възможно и в домашни условия. В ръцете си имаме 4 рецепти за домашни лосиони за коса, известни сред хората като „цигански“.

Къде видяхте жена с тъмни очи без красива грива? Всички средства се състоят от естествени продукти, които всеки има в кухнята, така че не е трудно да ги пригтвите сами.

Тайните за красива и здрава коса
Медена

Смесете домашно яйце с 1 супена лъжица мед и 2 супени лъжици слънчогледово олио или зехтин. Нанесете сместа върху косата, обвийте главата с кърпа и я загрейте със сешоар. След 15 минути маската трябва да се измие с топла вода и шампоан.

Конячна

Разбийте един яйчен жълтък с 2 супени лъжици коняк и разтривайте лекарството в скалпа. След 15 минути изплакнете с лайка.

Нарежете обеления лук и смесете с 0,5 чашка коняк. Втривайте в скалпа тази смес в продължение на няколко дни. Миризмата е малко неприятна, но спестява дори от бърза загуба на коса.

Яйчна

Смесете добре 2 жълтъка с 1 чаша топла вода. Нанесете сместа върху косата и я оставете за един час. Трябва да се измие без да се използва шампоан.

Добре поддържаната коса дава добър облик на цялото лице, независимо дали имате къса прическа или лъвска грива. Вземете тези домашно приготвени рецепти и организирайте малък „спа център“ директно в банята. Това е добър начин да се отървете от стреса и да облекчите умората!

И, между другото, не забравяйте да споделите статията с любимия си приятел!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply