избери руна

Избери руна и прочети – ще ти донесе късмет!

Изрисувайте я на лист хартия и я приберете в портмонето си – ще ви донесе много късмет и положителни емоции!

Райдо

Руна на пътя. Руна на сдружаването и хармонизацията. Талисман на пътешествениците. Доверете се на хода на събитията. Това е символ на пътувания, обикновено предприети за удоволствие. Понякога това може да бъде алегорично пътуване – пътешествие на душата. Ако това важи за вас, значи е време да се заемете с него. Ако вече следвате духовния път, тази руна ви казва да продължите. Руната може също да отбелязва факта, че сега е добър момент да се занимавате с всякакви преговори или разговори. В момента навлизате в период, благоприятен за логическо мислене и стратегия.

От финансова гледна точка, тази руна може да показва, че сега е точното време да купувате и продавате. Тя също може да казва, че ще получите някаква информация или съобщение. Може да бъде изненадваща новина.

Фейхо

Фейхо е руната на късмета, а Вселената функционира не толкова на принципа на случайността, колкото на принципа на късмета. Късметът е енергия и с Фейхо задържаме енергията и късмета си. Всичко, което сме задържали, можем да използваме в магията си. Тази енергия е базисната енергия, чрез която придобиваме богатството и влиянието, което ще градим в този живот. Когато постъпваме храбро, увеличаваме късмета си.
Кръговратът на силите, богатството, възможността на всички неща да се придвижват, е ключовият аспект, когато разглеждаме Фейхо. Тези неща се асоциират с поставянето на ново начало, но трябва да се има предвид, че няма истинско ново начало, нито край, а ние виждаме само съзнателните белези на собствената ни трансформация. Това най-добре може да се разбере, когато руните се изучават като свеобразен цикъл (за целта наредете ги в кръг).

Вярно е, че най-добре ще се справяте с парите благодарение на влиянието на Фейхо, но парите са опростено и глобално изображение, което не изчерпва истинските сили на Фейхо. По-добре, когато говорим за богатство, да си представяме храна, вода, подслон, дрехи и всичко от което имаме нужда да живеете нормално, а не ненужни луксозни вещи.

Фейхо активира волята, възстановява самоувереността и помага при определяне на целите, стига те да се подкрепят веднага с действия. Използвайте тази руна, за да спрете да се бавите. Освен това, напомня, че първо трябва да помислим за всичко, което идва от нас (а не отвън), което е основополагащо правило, когато работим с руните. Вибрацията на тази руна има връзка със сексуалното привличане, първите впечатления, младата любов. Фейхо ни нашепва, че времето да действаме е СЕГА.

Айвац

Айвац е една от най-мощните руни, даваща разбиране за мистерията на живота и смъртта, като заедно с това отнема страхът от умирането. Айвац активира духовното творчество и духовната дисциплина. Тя може да доведе реалистични видения, често под формата на ясновидски сънища. С тази руна може да се неутрализират разрушителни и чужди вмешателства; да се изобличи измяна; да се разпрознаят измамата и заслепението.

Айвац повишава възстановителните сили при психически и физически заболявания в много области. Помага при болести на гръбначния стълб, соларния плексус, сърцето, носа, очите и ушите – като органи на тялото, а също е лечителна сила и психическа опора на връзката тяло-дух-душа. Айвац се прилага с лечебна цел при локални неразположения, нервни страдания, проблеми с потентността. Руната укрепва сърцето и повишава волята за живот.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply