формата на стъпалото

Какво е Вашето ходило? Формата му ще ви разкрие много за Вашия характер!

Знаете, че различни физически характеристики могат да бъдат индикатор за това какъв е вашият характер.

Например формата на ноктите и дължината на пръстите на ръцете. Днес ще се обърнем към ходилата и най-вече ще се съсредоточим върху тяхната форма. Оказва се, че това са основни характеристики, които разкриват различни черти от характера ви.

Египетско

Ако пък имате египетско стъпало, това значи, че палецът ви е най-големият пръст – знак, че сте балансирана личност, екстроверт, обичате да сте сред хората. Винаги сте готови да научите нови неща и да се включите във всякакви интелектуални занимания. Хората с римско стъпало обичат да пътуват и да откриват нови места и култури проблемите при тях идват обаче от факта, че понякога са горделиви и егоцентрични.

Гръцко стъпало

Показалецът е най-дълъг и формата на пръстите наподобява триъгълник, вие имате гръцко стъпало. Това означава, че сте спортна натура, активни сте и обичате да творите. Обичате движението и физическата активност и изпълнявате всяка поставена задача с голям ентусиазъм. Толкова сте енергични, че често зареждате с енергията си хората около вас. Импулсивни сте, което понякога може да причини стрес както на вас, така и на околните.

Римско стъпало

Това са хората, при които всички пръсти на ходилото са подредени на една линия. Вие обичате да размишлявате, да обмисляте внимателно всяко свое решение и да претегляте добите и лошите му страни. Вие сте човек, който не обича да се пуска по течението, и не оставяте нищо на случайността. Винаги вземате решенията си въз основа на вашите принципи и сте много практични. Хора като вас са надеждни и сигурни, на които определено може да се разчита. Винаги завършвате това, с което сте се захванали.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply