новата любимка на България

Сбогом, Николета! Българите имат нова любима звезда с цели 1 млн. почитатели в мрежата! (коя от двете е по-готина – СНИМКИ)

Николета Лозанова място не може да си намери от яд и завист!

Кралицата умря, да живее кралицата! Това спокойно можем да обявим за Николета Лозанова. Която беше брутално и категорично детронирана от друга наша красавица. И това е Янита Янчева, която помним от участието й в “Сървайвър: Камбоджа”.

Оказа се, че Янита, която е световноизвестна бодибилдърка, отдавна е била шута на Николета от първото място в класацията коя е по-по-най. Янчева има рекордните един милион почитатели и последователи в социалната мрежа Инстаграм. Докато НиЛо се радва едва на близо 600 000.

Да си кажем честно, това е съвсем нормално – предвид тялото и цялостната визия на Янита Янчева.

Мацката от години се занимава усилено с фитнес и бодибилдинг. И вместо да работи по фотошопа, работи по фигурата си. За жалост на силния пол обаче, Янчева отдавна е заета. Тя е омъжена за канадеца Тави Кастро, който също има хиляди фенове в интернет. Кастро е модел, спортист, фитнес инструктор и настоящ диджей. Абе, явно и двамата са многостранно развити личности.

Красивото семейство на Янчева се занимава професионално с фитнес инструкторство като изготвя индивидуални програми, режими и тренировки на желаещите. Те не спират да обикалят света и се радват на наистина огромна популярност.

Е, какво да кажем – Николета Лозанова само може да взима пример от Янита Янчева.

И вместо да виси по различни козметични студиа, царства на ботокса и хиалурона, би могла да се застои малко повече във фитнес залата. Защото годинките й напреднаха и скоро ще чукне 30-така. А оттам нататък е ясно – чупката от подиума и път на младите. Дано поне Ники Михайлов продължи да си я харесва и като остарее.

Като казахме Михайлов, странно е, че двамата уж са заедно, а никъде не се показват. При все, че и тя, и той са свободни, питаме се кой от двамата се срамува да се появи публично с другия и защо?! Вие как смятате?

Източник: bg7.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply