Албум със снимки

Съдбата си знае работата! Млада жена разглеждаше стар албум със снимки, когато откри нещо невероятно!

Верона Колики, жителка на Великобритания, откри на снимка, направена преди повече от 10 години, своя настоящ годеник, с когото тя не се е познавала по онова време.

Съдбата си знае работатаСамата англичанка разказа за изумителната находка в „Инстаграм“. Когато девойката разглеждала семейния албум заедно със своя възлюбен Миранд Бузак, то на снимка, направена в Черна гора преди повече от 10 години, тя забеляза нещо странно.

Жена разглеждаше албумаНа преден план в групата от деца на плажа се виждала Верона, а зад нея във водата на надуваем дюшек имало момче с тениска и бански.

За всеобщо изумление това се оказал бъдещият й съпруг. По време на детството си и двамата са били на почивка на един и същи плаж по едно и също време, но тогава те не са се познавали. Бъдещите съпрузи се срещнали след четири години в Косово, когато Верона долетяла в родината си от Лондон.

Годеница– Никога не съм си мислила, че нещо подобно може да се случи, макар и да съм чувала поговорката: „Ти ще минеш покрай твоята половинка поне веднъж преди да се срещнете“, написа на страницата си в мрежата девойката.

Снимката на двойката стана популярна в социалната мрежа и стотици потребители оставиха своите коментари.

 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply