Джордж Клуни

Ето това е приятел! Джордж Клуни подарил по 1 млн. долара на най-близките си хора!

Най-добър приятел си на Джордж Клуни? Получаваш 1 милион долара като подарък от него!

Приятелството с известния актьор може да ти купи къща… буквално. Един от най-добрите приятели на звездата, бизнесменът Ранде Гербер разкри, че през 2013 година Клуни не само е платил годишните данъци на 14-те си най-добри приятели, но е дал на всеки един от тях по 1 милион долара. 1 милион!

Ние сме група от приятели, наричаме се „Момчетата“. Джордж ни се обади и ни покани всички на вечеря в дома си. Когато отишли в къщата, момчетата забелязали, че на мястото на всеки един от тях ги чакало по едно черно куфарче, а Клуни се обърнал към тях със специална реч.

Ранде, който е женен за Синди Крауфорд и е съдружник в компанията за производство на текила на Клуни, разкрива какво точно им е казал актьорът по време на тази вечеря.

„Искам да знаете колко много значите за мен и колко сте важни. Когато дойдох в Лос Анджелис спях на диваните ви и съм изключително щастлив, че ви познавам. Аз нямаше да бъда това, което съм днес, ако нямах вас. Ето защо е изключително важно за мен, че все още всички сме живи и здрави и може да се събираме заедно. За мен е важно и да върна добрината, която ми сторихте и сега ще ви помоля да отворите куфарчетата си.“

Вътре е имало сумата 1 милион долара, разпределена в банкноти от по 20 долара.

Всеки един от 14-те му най-близки приятели е получил по 1 милион в онази вечер и всички са били в абсолютен шок.
Знам, че някои от вас преживяха тежки моменти, а други все още ги преживявате. Не искам да се тревожите за децата си, за таксите им в училище или университета, за изплащането на ипотеките, заявил им Джордж.

Единият от приятелите му работеше в бар на летището в Тексас, за да издържа семейството си, другият ходеше с колело на работа всеки ден. Тези момчета са помогнали на Джордж в миналото и сега той искаше да им се отблагодари, споделя Гербер.

Ранде, който е доста успешен предприемач, дръпнал Джордж настрани и му казал, че не може да приеме този жест, а Клуни заявил, че ако той не вземе милиона си, никой друг няма да получи своя. Така Гербер се съгласил да приеме подаръка и след това дарил огромната сума за благотворителност.

Ранде споделя, че това е същността на Джордж, той е изключително добър човек, който обича да се раздава за останалите. Оказва се, че година по-късно, точно на същата дата, на която е била вечерята, на която е стори това добро, Клуни се е венчал за Амал. Съдбата определено си знае работата!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply