правила за отслабване

ТОВА Е НОВИЯТ ХИТ: Млада учителка свали 45 кг с тази уникална диета! Вижте снимки

Учителка успя да свали 45 килограма с няколко прости правила и лесна диета!

Лаура Мичетич (25) , учителка от Тенеси целия си живот тайничко си похапвала по-голямо количество храна и точно така е достигнала тегло от 136 кг. А тъй като е и висока 182 сантиметра, самата тя казва, че тялото й изглеждало страшно и след края на 4-годишната й връзка, решила да направи драстични промени. И всичко това е било само предвестник на нейната огромна трансформация, която е наистина невероятна …

Лаура работи като учителка в Джаксън и в началото мислела за операция като бързо решение на проблема, но вместо това се записала в залата и когато е успяла да загуби първите няколко килограма, разбрала, че тя наистина има силно желание да се втали по естествен начин, предава razkritia.com.

След две години тя изглежда наистина невероятно, въпреки че мнозина мислят, че тя си е направила операция, или пък, че е използвала хапчета за отслабване, за да постигне целта си. „С моето тегло и височина, изглеждах ужасяващо.

За мен повратна точка бе получаването на факултетската диплома и края на 4-годишната връзка“, разказва тази млада жена.

Красивата брюнетка признава, че често се тъпчела тайно, главно със сладки и чипс.“Просто ще отивах до хладилника и откривах по нещо, което бих яла. Като зависимост е“, признава тя. Страхът да се изправи в този вид пред пълна стая с деца послужил на учителката за мотивация, за да започне да работи върху себе си и да започне да се придържа към здравословна диета. „Аз работя като учителка, и моите килограми веднага бяха забелязани от децата. Това не е така, защото те са лоши, а защото те нямат проблем да бъде искрени“, разказва Лаура.

Тя обаче бързо се взима в ръце и влиза в залата. Започва да вдига тежести и да се придържа към програмата за здравословно хранене. Благодарение на факта, че вдигала тежести, кожата й останала стегната, а с програмата за хранене за кратко време свалила излишните килограми.  А основното правило към което се придържа е – никакви тестени изделия с мая и захари, а също и пържени храни.

„Когато започнах да губя килограмите, много хора, които тренираха с мен ми казаха, че не са вярвали, че изобщо ще успея“, разкрива учителката. Въпреки че й е било трудно, Лаура решила да не гледа на себе си като на жертва и да бъде добра към себе си и своето тяло.

А сега единствената й цел е да бъде здрава и щастлива, поради което се примирала с тренировките, а и обожава новия си начин на живот.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply