бременна в 7-ия месец

Тя е бременна в 7-ия месец, но изглежда перфектно и феновете ѝ се чудят какво става (снимки)

Сара Стейдж е моделка, която има над 2 милиона фена в социалната мрежа Инстаграм.

Но не това е най-интересното! 33-годишната жена от Лос Анджелис е бременна в седмия месец, но няма почти никакъв корем! В момента Сара износва второто си дете, но както беше при първата й бременност, и втората почти не й личи.

Сара СтейджСара е бременна в седмия месец

Тя редовно споделя свои снимки по бански в Инстаграм. Под една от последните моделката пише: „Здравей, триместър!“.

Шокиращото е, че въобще не изглежда като повечето жени, които са в седмия месец.

Сара Стейдж бременна„Къде е бебето?“, „Колко малко е това бебе? Всичко наред ли е?“, „Как е възможно това?“ – питат изумени нейни фенове.

Сара споделя, че заедно с мъжа й Крис планират второто бебе да бъде последно. „Затова правя всичко възможно, за да се наслаждавам максимално на всяка секунда“, са нейните думи.

Сара вече има едно дете

33-годишна моделкаТя благодари на почитателите си, че подкрепят новата й електронна книга, свързана с фитнес и правилно хранене. Разбира се, не липсват и критици, които твърдят, че липсата на „бременно коремче“ не е здравословно нито за нея, нито за детето й.

Към днешна дата рожбата й се развива чудесно в утробата. Наскоро майката даже публикува ултразвук, за да покаже на всички, че бебето й е здраво.

„Днес бяхме при доктора. Бебето тежи малко над 2 кг. Има силен сърдечен ритъм и огромни ръце. Благодаря на всички за прекрасните пожелания“, пише под снимката.

Снимка от ултразвук„Бебето тежи малко над 2 кг“, пише майката

„Консултирах се с моя лекар и той ми каза, че мога да продължа с упражненията. Ако и вие очаквате дете, моля, консултирайте се с вашия лекар, защото всеки човек е различен“ – съветва Сара.

„Чувствам се чудесно“, казва моделката

По думите на лекарите бебетата растат много бързо по време на шестия месец от бременността и до края му трябва да тежат към 2 кг и да са дълги около 30 см.

Сара привлече вниманието на много хора през 2015 година, когато нейни снимки, направени в деветия месец от първата й бременност, се появиха в социалната мрежа. На тях тя нямаше почти никакъв корем. Още тогава критиците заявиха, че начинът, по който изглежда, ще се отрази сериозно на здравето на детето й. Но за щастие синът й се роди с тегло 3,6 кг и в отлично здраве.

Бременна в седмия месец!

Медицинско чудо или безотговорна майка е Сара? Вие как мислите? Оставете коментар под статията!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply