мазнини на корема

Пийте този сок за 7 дни и забравете за тлъстините по корема! Изпробвана рецепта!

Наднорменото тегло е една от основните причини за повишен риск от развитие на хронични заболявания като диабет и хипертония, според информацията от Световната здравна организация (СЗО). Всички сме наясно, че много хора се борят с този проблем всеки ден.

Според някои от последните медицински проучвания, повече от 2 милиарда души по света страдат от затлъстяване, число, което представлява около 30% от населението на света и най-малко 5% от смъртните случаи на планетата са свързани с този проблем.

Кажете сбогом на коремните мазнини

За да отслабнете и особено за да намалите размера на корема, на първо място трябва да се вземе в предвид това, което ядете всеки ден.

Трябва да премахнете захарта веднага!

Има една напитка, която може да ви помогне и тя включва само една краставица, малко целина, около пет стръка магданоз и три резена ананас. Процедурата е много проста. На първо място, трябва да измиете изброените продукти и след това използвайте блендер, за да приготвите гъста напитка. Пийте тази напитка на празен стомах сутрин в продължение на седем дни.

Вие не трябва да добавяте какъвто и да е подсладител или захар в напитката! Също така е важно да не я оставяйте да престои повече от 15 минути, след като сте я приготвили! Трябва да се пие веднага, тъй като може да загуби своите хранителни вещества!

Подкожните мазнини в областта на корема и талията са особено упорити и трудни за сваляне. Реално това е последното място от което организмът черпи енергия когато отслабва. По тази причина е най-трудно да кажете сбогом на мазнините в тази област. Но тази напитка върши чудеса!

Ще забележите учудващи резултати много бързо! Ще загубите мазнини и ще сте здрави в същото време!

Източник: Опозиция.ком

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply