изчистване на токсини

Ето как успях да премахна 15 кг токсини от червата си и кръвоносните съдове само с 4 съставки от хладилника

Премахнете 15 кг токсини от червата и кръвоносните си съдове!

Тялото трябва да се пречиства на всеки шест месеца, т.е. два пъти в годината, като натрупването на токсини може да предизвика различни заболявания. Честите настинки, инфекции, умора, сънливост, разсеяност – това са признаци за наличие на токсини, вредни бактерии и други потенциално вредни вещества.

Това е едно от най-популярните, естествени и ефективни средства на алтернативната медицина, което се състои само от 4 прости съставки!

Състав: кисело мляко, брашно от елда, джинджифил и мед.

Киселото мляко се смята за еликсир на младостта и здравето, а елдата има отлични лечебни свойства. Що се отнася до джинджифила, може да се каже със сигурност, че е чудо на природата, особено когато става въпрос за детоксикация. Той също така регулира дейността на червата и подпомага изгарянето на мазнините.

Лекарството, което ви препоръчваме, ще укрепи организма ви и ще възстанови кръвоносните съдове, ще намали умората, ще стимулира кръвообращението на ръцете и краката, както и ще подпомогне функцията на пикочните пътища!

Брашното от елда понижава кръвното налягане, намалява симптомите на атеросклероза и предотвратява запек. В комбинация с киселото мляко и джинджифила намалява кръвната захар, почиства червата и кръвоносните съдове, регулира метаболизма и функцията на панкреаса.

За да подготвите сместа, ще ви трябват:

1 супена лъжица брашно от елда;
1/4 чаена лъжичка джинджифил на прах (може да използвате пресен джинджифил);
200 грама кисело мляко;
1 чаена лъжичка естествен мед.

Приготвяне:

Смесете в купа брашното от елда, джинджифила, меда и киселото мляко. Оставете сместа в хладилника за през нощта. На следващата сутрин разбъркайте отново и вашето лекарство е готово за употреба.

Използвайте средството вместо закуска! Не приемайте други продукти в рамките на 3 часа след консумация. Продължете да използвате лекарството по този начин в рамките на 14 дни и ще се отървете от всички токсини. Ако имате увеличена кръвна захар, можете да приготвите сместа без прибавянето на мед.

Коментирай чрез Facebook

1 коментар

  1. moje li da kajete po kolko se slaga ot sistavkite i kak se priema na gladno li kolko piti na den???

Leave a Reply