Изберете си роза и си намислете желание! Вижте номера й и разберете кога ще се сбъдне

Преди да разгледате тези пет рози си намислете желание и изберете един от тях. Нека това да е случайно решение или просто роза, която ви харесва.

Всяка роза ви характеризира и ви казва кога вашето желание ще се сбъдне. Не се колебайте да се доверите на вашата интуиция, преди да изберете една.

Ако сте избрали роза № 1

Вие сте емоционален човек. Розата номер едно символизира нежност, защото изглежда така. Имате душа на чисто дете и вие сте емоционално уязвими. Вие лесно се разстройвате и лесно се ядосвате, не обичате наистина да разказвате тайните си. Важно е да имате доверие на човек. Във всяка връзка е важно да знаете дали можете да се доверите на някой. Вашето желание ще се сбъдне много по-рано, отколкото очаквате, ако положите малко усилия.

Ако сте избрали Роза № 2

Розата номер две, подобно на нейния цвят, символизира любовта по всяко време и навсякъде. Хората, които избират тази роза, са готови за всичко, заради щастието си. Не правите нищо случайно или наполовина, не подирате средствата си. В този случай целта е реализацията на желанието. Естествено, желанието ще се сбъдне, но всичко ще бъде малко по-различно, отколкото си представите.

Ако сте избрали Роза № 3

Вие сте весели и имате лек нрав. Поведението ви е подобно на поведението на пеперудите през пролетта, за всеки проблем има решение. Не ви харесва сложността и за вас няма неразрешимо положение. Мислите ви са много ярки и оптимистични, виждате положителната страна във всичко. Вие сте обичани в семейството и сте съпричастни към другите. И, разбира се, вашето желание ще се сбъдне, но ще трябва да чакате малко.

Ако сте избрали роза № 4

Никога не можете да сте сигурни дали сте избрали роза, или розата ви избра. Не сте обикновен човек. Вие виждате света по различен начин. Имате определени способности, които трябва да развиете. Виждате това, което другите просто не забелязват и често изненадвате хората. Вие сте мъдър и сериозен човек. В този живот много неща са във вашите ръце, вашето желание зависи от вашите действия и вашето емоционално настроение. Вие решавате дали това желание ще се сбъдне или не.

Ако сте избрали роза № 5

Роза на промяна и напредък във всички аспекти на живота ви. Всичко, което все още е без прогрес, сега започва да се променя. Има много възможности за избор. Много различни пътища. Имате най-интересния стадий на живот. Вие сте получили много от живота, но имате нужда още от това. Вие сте главен изпълнителен директор в живота си. Променяте се – просто не го разваляйте. Вашето желание няма да бъде от значение в светлината на бъдещите промени. Намислете си още нещо./jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply