Категория: Как да

img

Еленският бут е специалитет само за района на Елена и е резултат от тамошния микроклимат. Технологията изисква да се използва бут от току-що заклано прасе, пише gotvach.bg…

img

Свинското месо е сладко и затова млечните, леко пикантни тонове на топеното сирене и землистият вкус на гъбите отлично му подхождат. Балансът обаче идва със свежата накиселяваща…

img

Може би малко от вас знаят, но според последните изследвания учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да…

img

Всяко посещение в бензиностанцията краде от бюджета ни и в един момент логично възниква въпросът: как е възможно да спестим повече гориво? Ако автомобилът за вас е…

img

С напредване на възрастта, понякога чувстваме силни болки в костите и ставите. Вместо постоянно да посягаме към традиционните болкоуспокояващи, хубаво е да се обърнем към природата, която…

img

Кой не обича домашна питка със сиренце, с краве масло и уханни подправки? Сега ще научите как да си приготвите пълнена питка, която стана най-големият хит в…

img

 11 тънкости в кухнята! Ето как да бъдете перфектна домакиня! Ако обичате да готвите и постоянно да подобрявате кулинарните си умения, тази статия е чудесен избор за вас.…

img

Трудно е да се каже дали това е наистина ястие от циганската кухня или е наречено така, защото в състава си е многопластово като мистериозния номадски народ…

1 19 20 21 42