Как да спрем да губим спортните залози

Реферът свири последен сигнал за мача. Последният шанс за спечелване на залога ви изчезва. Изпитвали ли сте това чувство? Вероятно да.

Всички мразим загубата на залози, но дори и това не краят на света. Знаем, че е по-трудно да запазите спокойствие, след като сте загубили пет или шест последователни залога. Вместо да се давите в басейна на отчаянието обаче, трябва да се запитате как трябва да реагирате след серия от загубени залози? И как можете да използвате тази намерена информация, за да се върнете към победата? Сега ще споделим с вас как да започнете отново да печелите с Palms bet.

Правило №1

Не се опитвайте да възстановите загубите си наведнъж, като увеличите следващия си залог. Честа реакция е, за жалост Това, което трябва да разберете е, че умът ви в такива моменти е замъглен.

Знаем, че искате да получите скъп и ценен залог, обикновено за много кратък период от време. И заради това има голям риск да се втурнете. Какъв ще бъде резултатът? В повечето случаи, ако не всички, ще загубите още повече пари. И усещането за нещастие ще стане още по-силно.

Най-добрият ход след последователна загуба е: Затворете вашия лаптоп и направете следващия си залог, чак и само когато сте напълно успокоени и имате ясен ум.

Правило №2

Не търсете извинения, за да се чувствате по-добре. Спортът е толкова непредсказуем, че лесно ще намерите много от тях. Грешка на съдията, невероятен пропуснат шанс, детинска грешка от страна на защитник или вратар, страхотен гол от нискокачествен противник, лошо време, кофти терен… всичко това може да послужи като извинение за лошия ви късмет.

Някои от тях може да са верни, но ако се съсредоточите върху тях, пропускате важната картина: това, че сте решили да заложите парите си и сега те са загубени. Освен това, по същия начин, по който си спомняте времената, в които сте имали късмет, вие трябва да помните всеки залог, който сте спечелили с чист късмет, без всъщност да го заслужавате. Повярвайте ни, има и много такива случаи. Въпреки това, винаги е по-лесно да ги приписвате на умения, а не на късмет, или просто да вземете парите и да забравите за причините да ги получавате.

Трябва да сте честни със себе си и да овладеете егото си. Ако се смятате за гений на залагането всеки път, когато спечелите и се чувствате най-глупавият човек на земята, когато загубите, не подобрявате способностите си за прогнозиране. Просто ще продължите да повтаряте едни и същи грешки. И като се има предвид, че хазартът е игра на грешки, колкото по-малко от тях правите, толкова повече пари ще спечелите.

Правило №3

Направете подробен преглед на мача, който току-що сте изгубили. Честен преглед, съсредоточен върху нещата, които можете да контролирате, като вашето решение. Какво се е объркало? Надценили ли способностите на конкретен отбор? Или може би не сте забелязали лошото време, което е направило терена по-тежък и вкарването на голове по-трудно? Може би е отсъствал ключов играч и не сте мислили, че това би било толкова важно? Това са действителните ходове, които ще ви помогнат да преодолеете гредата на вашата губеща серия.

Всички, дори и най-добрите играчи имат трудни периоди, често изключително дълги, които могат сериозно да поставят под въпрос ефективността на техния прогнозен анализ. Способността за връщане, силата на преодоляване на губещия период с минимални загуби в акаунта ви и без емоционални щети е това, което отличава мъжете от момчетата в залаганията. С други думи, трябва да управлявате това как губите.

Най-основното нещо, което трябва да направите, е необходимият компромис със загубата. Ако не можете да приемете загубата, тогава може би сте избрали грешен „спорт“. Да загубите е толкова възможно, колкото и да спечелите, тъй като дори на теория има поне 50% шансове да загубите залога си (може би дори по-висок процент в някои случаи).

Е, готови ли сте да сложите край на „черната“ серия?

Коментирай чрез Facebook

Вашият коментар