Научете се да правите домашна редена баница и всички у Вас ще са щастливи и с пълни кореми
Необходими продукти за тази рецепта
1 пакет готови кори за баница
За плънката:
250 г кашкавал твърд рендосан
250 г кашкавал мек рендосан
250 г извара
5 яйца
1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко
Начин на приготвянe
В намазана с олио тава подреждаме корите на баница една до друга, като намазваме с олио всяка и я събираме като хармоника. В подходящ съд слагаме предварително настъргания кашкавал и разбити яйца, изварата и прясното мляко. Разбиваме ги и изсипваме готовата плънка върху надиплените кори. Загряваме фурната на 180 гр. и оставяме банцата да се пече 45 мин, така че се зачерви.
Коментирай чрез Facebook