Как да се обличаме със стил и класа?

Елегантността винаги е на мода

 

Лесно е да се види, че няма един правилен начин да изберете дрехи, за да изглеждате шик. Индивидуализмът определено е една от най-важните черти на елегантната жена. Има обаче такива стилове елегантни дрехи, които подхождат на всеки от нас ! Например бяла ризакоито могат да се носят в офиса с пурети, но и ежедневно с дънки или поли от еко кожа.

Гардеробът на елегантната жена трябва да включва поне един стилен костюм – елемент от тенденцията power dressing, която се завръща всеки сезон. Овърсайз, класическо сако , което можете да поставите дори върху тениска, ще добави шик към ежедневните комплекти . Добър избор ще бъде и вечният тренчкот , рекламиран от иконата на стила Одри Хепбърн, или вълнено, дълго палто за есенно-зимния сезон. Любимите ни елегантни и елегантни дрехи също ще включват: измачкани панталони (не непременно пурети), блуза с фонтацио, кашмирен пуловер или миди пола (не непременно пола тип молив).

Сака, якета и панталони с гънки ще се докажат в офиса и при специални поводи. Как да изберем ежедневно облекло? Перфектният избор ще бъде ежедневната класика , която никога не излиза от мода! Дънките без ожулвания и дупки изглеждат страхотно в компанията на велурени мокасини или класически кецове Converse.

Бяла тениска с добро качество може да бъде стилизирана с поли с модерни щампи или бермуди. Жилетка от качествен трикотаж успешно ще замени сакото в ежедневните стилизации. А ако имате собствена идея за стил, можете дори да поставите миди рокля на цветя или черно кожено яке в списъка на вашите класики . Ключът е умелото съчетаване на ежедневни и елегантни неща, например като комбинирате сако Ramones с бяла риза или добавите фонтацио блуза към тъмносини дънки.

Чувствате ли се неудобно в пурети? Роклите с молив не са вашата чаша чай? Добра новина: можете да интерпретирате стилната класика по ваш собствен начин . Класическите кройки са добра насока, но кройките на елегантните дрехи трябва да бъдат подбрани така, че да подчертават фигурата ви!

Алтернатива на пуретите могат да бъдат например панталони от хартиени пликове, изработени от качествен плат, но също така и панталони тип палацо или кюлоти. Можете да замените вталена риза с овърсайз. И изберете кашмирен пуловер с U или V деколте, в зависимост от това в което се чувствате по-добре. Същият принцип важи и за цветовете! Известните класни жени доказват, че елегантните стилове на облекло не трябва да се основават само на бежово, сиво и черно. Чудесен вариант също ще бъдат пастелни, червени, фуксия, виолетови, жълти или неонови цветове, комбинирани на базата на три цвята, за предпочитане върху класически стилове на дрехи! Миди рокля във цвят на фуксия с кройка на риза – ДА, тясно горнище във цвят на фуксия с презрамки – НЕ.

Това, което отличава стила на класните жени, е и качеството на дрехите и аксесоарите, видими на пръв поглед. Висококачественият памук, лен, вискоза или дънки винаги ще се защитят , независимо от актуалните тенденции. Елегантно изглеждат и дрехите от модерни целулозни материи – лиосел или тенсел. А кожените обувки и чанти са инвестиция от години. Когато пазарувате, също си струва да обърнете внимание на детайлите и качеството на покритието. Криви, грозни шевове или стърчащи конци не са опция.

Също така си струва да се съсредоточите върху качеството при избора на аксесоари. Една фина златна огърлица ще добави стил към всяко облекло. Точно като кожена чанта или голи токчета, които подхождат на всичко. Чудесен вариант ще бъдат и такива аксесоари като: часовник за бижута, гривна с талисмани или кожен колан с декоративна катарама. От друга страна, казваме „не“ на изкуствените, евтини бижута, обувките от недишащи материали и долнопробните чанти с големи декорации. Аксесоарите в стилизацията на елегантна жена трябва да бъдат ефективни в своята простота! Уникален пръстен с цветен камък, часовник в пудрово розово с циферблат от розово злато, дамска чанта с релефно лого на любимата марка – всяко едно от тези неща ще направи тоалетите ви да изглеждат елегантно и шик!

Минимализъм, качество и класика са златните правила на всяка елегантна жена, които трябва да се спазват както при пазаруване, така и при създаване на стайлинг.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply