Предстои премиерата на „Общежитие за чудовища 2: Мракът на вампира“ от Милен Хальов 

 На 14 май от 19:00 ч. софийският Tarantino Live Club ще се превърне в сборище на вампири и върколаци, вещици и всякакви необикновени създания, почитатели на вълнуващите фентъзи приключения

След като възвърна любовта на децата към българския фолклор и митология с феноменалната трилогия „Кало Змея“, обичаният писател и учител Милен Хальов се завърна с нова мрачна и пленяваща поредица за по-големи читатели – „Общежитие за чудовища“.

Година след началото на едно от най-вълнуващите приключения на родната фентъзи сцена, епичната сага се завръща с експлозивната втора част „Общежитие за чудовища 2: Мракът на вампира“ (ИК „Сиела“). А т ще запрати почитателите на фентъзито от сърцето на винаги разноликия Студентски град към дълбоките гори на мистичните Родопи.

Изданието ще получи своята официална премиера на 14 май (вторник) от 19:00 ч., когато софийският Tarantino Live Club (ул. „Леге“ 10)  ще се превърне в сборище на вампири, върколаци вещици и всякакви други необикновени създания, а гласа на Теа ще съживи повелителката на превъплъщението – талантливата актриса Неда Спасова

Повече за събитието може да видите тук:

www.facebook.com/events/1938259713296960 

Теа е момичето, което живее в общежитието за чудовища. Тя обаче изгуби всичко, когато това древно обиталище бе превзето от жестокия хилядолетен вампир Вискера. За да спаси близките си, Теа неохотно приема да се подчини на новия господар. Но нито за миг не спира да търси изход… и може би единственият ѝ шанс е да се обърне за помощ  към онези, които я предадоха.

Дали обаче омразният ѝ вече Див ще ѝ помогне, или ще продължи с тайнствения си план? А на чия страна ще застанат Иринка и ловците на чудовища?

Надеждата за спасение ще прогони Теа далеч от дома, чак в сърцето на Родопите, където я очакват сблъсъци с кошмарни създания, но и срещи с изненадващи съюзници.

Потопена в страст, копнежи и кръв, тя трябва да разгадае истинските намерения на Вискера. Каква е всъщност връзката между него и Див? Кой от двамата е по-могъщ и по-опасен?

А когато се оказва въвлечена в древна битка между светлина и мрак, Теа е изправена пред избор, който може да обрече най-скъпото ѝ – общежитието за чудовища – на гибел.

Любов и омраза, предателства, зловещи събития и истинска магия бушуват сред страниците на „Общежитие за чудовища 2: Мракът на вампира“ – смела и оригинална история, която за втори път ще ни разходи из Каменната ложа на общежитието без номер.

Този път, обаче, читателите ще полетят и към мистичните Родопи, където злото кипи с всички сили и заплашва да разклати равновесието на света в своя полза. 

А едно обикновено момиче с необикновена смелост ще застане очи в очи с него… 

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply