Спектакълът „Огледален свят: Танцов триптих за Душата“ ще се проведе през октомври

На 10.10 на сцената на Pirotska 5 Event Centre ще се проведе най-магичният танцов спектакъл за сезона, едно събитие, което ще съчетае във визуално пиршество различни стилове, изкуства, легенди и вълнуващи истории.

„Огледален свят“ е финалното събитие от първата авторска поредица „Сезоните на Фантазията“ на компанията за концептуални изживявания Ерианор и отново ще предложи шоу, което няма да остави очите, сърцето и въображението безразлични. Спектакълът е изграден като танцов триптих от 21 хореографии, пресъздаващи символичното пътуване на Душата през световете на най-могъщите чувства, които се раждат в нея.

Първата част ще ни отведе в тъмните дълбини на емоции като страх, самота и загуба, след това в Чистилището на Душата ще се появят образи като копнеж, саможертва и спомен, преливащи в ярки и плътни танцови композиции, а кулминацията на шоуто ще разкрие възраждащата сила на състояния като съзидание, любов и надежда. Този път разнообразието от танцовите жанрове на сцена ще надгради миналогодишния епичен спектакъл Dark Fantasy Show, като публиката ще може да види на една сцена класически балет, фюжън, фламенко, въздушна акробатика, картини по фолклорни мотиви, хореографии с огън, лазерно шоу, изящни инструментали, сред които „най-нежната цигулка в България“ Tanya Strings. Изпълнителите ще въплътят в танц сюжети по мотиви от „Снежната Кралица“, невъзможната любов между Слънцето и Луната, както и Четирите стихии – Земя, Въздух, Огън и Вода.

Билети могат да се намерят в мрежата на bilet.bg: https://bilet.bg/bg/events/ogledalen-sviat-5126-5126

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply