D2 с Дичо и специални гости в „Маймунарника“ на 18 септември

D2 излиза на сцената на „Маймунарника“ с Дичо и специални гости на 18 септември. Део и младите музиканти Русита Боева и Георги Георгиев ще се включат в концерта под открито небе в Борисовата градина.

Групата е подготвила специална селекция от песни за концерта, който ще предложи на публиката уникалната атмосфера на преживяване на открито. Феновете ще чуят както познати любими песни, така и съвсем нови.

Тази година бандата отбелязва четвърт век на сцената с няколко музикални събития и лайвът в емблематичната столична сцена в парка ще бъде част от тях.

Началото беше на 10 май в НДК с концерт, който остана знаков спомен за публиката, събирайки на една сцена вокалистите на D2 през годините Дичо Христов и Деян Каменов-Дидо с настоящия Радостин Василев, както и бившите ѝ членове Явор Александров, Краси Тодоров и Десислав Семерджиев.

Феновете в зала 1 слушаха „Нямаше кой да ни каже“ и още от останалите непоклатимо във времето песни – „Ако някога“, „Две следи“, „Феникс“, „Марс“, „100 години“, „Прости ми, че сънувам теб“, „Аз и ти“ и др. в изпълнение на различните вокалисти – поотделно или в различни колаборации, както и най-новото парче на групата „Вярвай в мен“. Една от кулминациите на концерта беше изпълнението на „Ледено момиче“. А финалът беше признанието на D2 към публиката с „Не мога да спра да те обичам“ в изпълнение на Дичо, Дидо и Радо.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply