CLUB MODA the event: Ексклузивно модно изживяване в сърцето на София

Глория Петкова, основател на сайта CLUB MODA стартира своята мисия да постави българската мода на световната карта с първия си базар, събрал на едно място най-добрите дизайнери от България.

На 27 и 28 септември столичният клуб CARRUSEL ще бъде домакин на събитие, което обещава да преосмисли начина, по който възприемаме пазаруването. CLUB MODA the event ще събере на едно място най-добрите български дизайнери на бижута, дрехи и аксесоари.

През двата дни, събитието ще отвори врати в 12:00 и ще продължи до 22:00, предлагайки на посетителите уникалната възможност да се потопят в свят на изящество, вдъхновение и творчество. В последния ден, 28 септември, в 21:00, гостите ще могат да се насладят на специален моден пърформанс, който ще представи ексклузивни модели на дизайнерите, част от CLUB MODA.

Събитието няма да бъде просто изложение – то ще бъде едно цялостно преживяване. Музика, коктейли и Арт Деко интериор ще потопят всеки посетител в незабравима атмосфера, показвайки, че пазаруването може да бъде терапевтичен процес, изпълнен с красота и вдъхновение. Специално подбрани тематични коктейли и кулинарни изкушения ще допълват преживяването и ще направят всяка минута от престоя в CLUB MODA the event истинско удоволствие.

Събитието ще бъде посетено от редица инфлуенсъри и известни личности, които ще споделят своите впечатления и ще допринесат за поставянето на началото на едно изцяло ново шопинг изживяване в България.

Не пропускайте възможността да станете част от CLUB MODA the event – там, където модата и изкуството се срещат в едно незабравимо събитие.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply