Българският певец и композитор Ники Захариев ще изнесе концерти в Барселона

Българският певец, пианист и композитор Ники Захариев ще изнесе тази есен два концерта в Испания. Първият е на 5 октомври в културния център Ronda Barcelona, а вторият – на 7 декември в зала Espacio Ronda Valencia.

Концертът в Барселона ще предложи на публиката комбинация от произведения от световната класика, народни песни и авторска музика на Захариев. Това ще го превърне в незабравимо преживяване, както за българската общност в красивия испански град, така и за местни жители, които ще посетят събитието. Началният час на концерта ще бъде 20:00 часа. Цената на билетите за шоуто е 10 евро, а билети могат да бъдат закупени и непосредствено преди неговото започване.

Ники Захариев е талантлив изпълнител с подчертан собствен стил и авторска музика. Той получава музикалното си образование в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в гр. София и в СУ „Свети Климент Охридски”, България. Има множество участия в концерти в България, Румъния, Испания и други страни, както и много спечелени национални и международни музикални награди.

Резервации за концерта могат да бъдат направени на телефон: 934614704 или на имейл: info@rondabarcelona.com.

Вижте видео покана за концерта: https://www.youtube.com/watch?v=Oe046Kkm1tQ

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply