Обвиненията срещу Диди стават все повече

Семейството на Тупак Шакур е наело известния адвокат Алекс Спиро, за да проучи дали Диди (Шон Комбс) е замесен в убийството на легендарния рапър през 1996 г. Въпреки че Диди от години е обект на слухове за поръчката на убийството на Тупак, той никога не е бил обвинен, пиа Darik. .

С оглед на нарастващите криминални обвинения срещу Диди, включително обвинение за трафик на хора и рекет, семейството на Тупак настоява случаят да бъде разгледан отново. Адвокатът Алекс Спиро, който в момента защитава кмета на Ню Йорк Ерик Адамс по обвинения в подкуп, и екипът му са наети, за да разследват евентуалната връзка на Диди с престъплението.

Заедно с това скандалът около рапъра се разраства. Той самият е в арестуван с повдигнати обвинения за отвличания, дрогирания, заплахи за насилие и трафик на хора.

В обвинителния акт и последвалите десетки граждански дела се разказва за оргии с участието на проститутки от мъжки и женски пол, включително популярни личности – такива, които са били в началото на кариерата си и са търсили помощта на Пъф Деди.

Според прокуратурата те били принуждавани да участват в сексуалните сценарии, режисирани от рапъра като порно филми. Той избирал хотелите, които превръщал в снимачна площадка. Някои от звездите казват, че са били принуждавани против волята им, а други, че са били дрогирани по време на снимачния процес, съобщава Нова Тв.

Общият брой на делата срещу него скоро ще достигне 132, по данни на адвоката му. Обвинителите са разделени по равно – мъже и жени, живеещи в 25 различни щата.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply