Как гушка той

Позата в която той ви гушка издава какъв е характера му – разбери всичко тук!

Поза „стол“ или „лъжица“ е една от най-удобните и популярни за съвместно спане. Но малцина знаят, че естеството на тази поза не само се различава от двойка до двойка, но може да ви каже нещо за вас самите като партньор. Веднага бързаме да кажем, че спокойно може да отнесете някои от тези характеристики както към себе си, така и към партньора.

1.Малко „столче“ – грижовен и чувствителен

Как да спиш с някого, когото обичаш

Вие сте много селективни, когато става дума за хората, които допускате в живота си, но тези, които вече са там, имат голям късмет. Никога няма да им покажете егоизъм, винаги вземате предвид чувствата, нуждите и особеностие на другия, но в замяна очаквате същото.

2. Голямо столче – надежден защитник

Как да спиш с някого, когото обичаш

Вие сте здравомислещи и винаги готови за всякакво развитие на нещата. В трудни времена не може да се намери по-надеждно и здраво рамо от вашето. Често поставяте интересите на скъпи и близки пред своите, защото тяхното щастие е по-важно.

3. „Индивидуална“ лъжица – независими и внимателни

Как да спиш с някого, когото обичаш

Основното ваше качество е деликатността и вродената дипломация. Всяко ваше действие е съзнателно и внимателно, така че никога няма да направите нещо в пристъп на ярост или гняв. За вас е наложително да имате своя собствена територия, лично пространство на физическо или емоционално ниво, но това изобщо не означава, че сте по-малко привързани към любимия човек.

4. Поза „коала“ – честни и любящи

Как да спиш с някого, когото обичаш

Вие сте честен в своите чувства и намерения. Почти неподкупен. Не толерирате неяснотата и игричките, никога не криете истинските си емоции, без значение дали те са добри или лоши. И винаги знаете на чия страна сте!

5. Голямо и малко „столче“ – мека и тиха личност

Как да спиш с някого, когото обичаш

Каквото и да правите, то винаги е с най-добри намерения. Вие всичко преживявате дълбоко и на момента. Първото впечатление от вас е за силен и самоуверен човек, но хората, които ви познават добре, разбират колко далеч е това от истината. Имате ли уязвима страна, откривате я само на най-близките.

6. Лъжичка с преплетени крака – любяща и надеждна личност

Как да спиш с някого, когото обичаш

Вие принадлежите към самоуверените хора. Не е необходимо да хвалите или да завиждате на някого. И така сте си добра. Повечето от вас ценят честността и откровеността както в себе си, така и в околните.

7. Малка голяма лъжица – разумна и силна персона

Как да спиш с някого, когото обичаш

Най-вероятно сте по-мъдри от всичките си приятели, често ви молят за съвет и вие инстинктивно се опитвате да се грижите за скъпите вам хора.

8. Лъжичка „сандвич“ – оригинални и забавни

Как да спиш с някого, когото обичаш

Природата ви е дала страхотно чувство за хумор и желание да опитвате нови неща. Енергията във вас кипи, така че се опитвате да гнаправите за 24 часа повече от средностатистическия човек. На хората до вас им е много интересно и забавно.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply