оптическа илюзия

Първото нещо, което видите на тази снимка разкрива характера ви

Оптичните илюзии са много на мода в последно време – от тези, които поставят на изпитание наблюдателните ви способности, до илюзиите, които разкриват колко бързо работи мозъкът ви. Но някои находчиви рисунки съдържат трикове, които могат да покажат какъв характер сте.

Сега измамно проста илюстрация, разпространявана в интернет, разкрива що за човек сте. И така какво виждате на пръв поглед? Ако първата ви реакция на снимката е, че тя изобразява тила на момиче, вие сте „оптимист и кипите от положителна енергия“. Освен това вие сте любопитен и сте готов да пробвате нови неща, а също така сте и щедър.

В същото време обаче хората, които виждат глава на момиче, са склонни към прибързаност. „Склонни сте да предприемате действия, основани на импулсивни решения“, твърдят психолозите. Те съветват да търсите помощ от другите. „Ще се развиете и ще станете по-добър човек, ако получавате обратна връзка, съвети и подкрепа от хората около вас“.

Хората, които виждат лице на мъж с мустаци, също имат много положителни качества. Те са „спокойни, честни и верни, надеждни и хора, на които може да се вярва“. Тези хора преследват целите си, планират стъпките си подробно и внимателно и бавно ги постигат една по една. Тези способности ги предпазват от вземането на импулсивни решения.

Това качество обаче е нож с две остриета, тъй като е свързано с перфекционизъм. „От време на време опитвайте да се отпуснете. Сладката свобода ще ви помогне да си починете и ще излекува ума и тялото ви“, съветват психолози.

Източник: Lifebg.net

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply