секс инциденти

Вижте кои са най-нелепите инциденти по време на се*с!

Забавлявали се хората, забавлявали и взели, че минали границата на разумното. Има и такива, които просто не знаят, че съществува понятие като разумност. Нищо, ще го научат, но в следващия си живот. Вижте, кои са едни от най-шантавите секс инциденти:

1. С кондоми

embarrassing_and_deadly_sex_accidents_640_02
Да, много хора използват презервативи, дори по време на орален секс, и това е довело до не един смъртен случай от задавяне с кондом, вярвате или не.
2 Нападнати от котки
Котките са известни със своето анти-социално, егоцентрично поведение, и когато видят друг човек да прави нещо с техния стопанин, това е като сигнал за атака за тях.
3. Те не са за задоволяване

embarrassing_and_deadly_sex_accidents_640_03
Очевидно, мъж от Хърватия не е бил наясно с това, и опитите му да си достави удоволствие довеждат до животозастрашаващи наранявания.
4. Виагра
Това се е случва с руснак, който взема виагра и се впуска в епична, 12-часова тройка в резултат на което настъпва неговата смърт.
5. Инцидент с вибратор

1036
Тук снимката говори достатъчно! Представете си това нещо, вътре в тялото на някого и пуснато на пълни обороти!
6. И това не е добра идея!

embarrassing_and_deadly_sex_accidents_640_07
Една млада двойка, която иска да добави малко електричество към любовния си живот, приема нещата прекалено буквално, в резултат на това единият от партньорите напуска този свят…осветен!
7. Покривът не е място за блудства
Просто попитайте двамата починали студентите от Южна Каролина, които научиха това по трудния начин. О, чакайте, не можете! Те са мъртви.
8. Фрактури
Да, счупването на пениса е възможно, и болезнено.  Питайте някой пострадал, но той вероятно няма да иска да си спомня.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply