img

Хубава мацка нали? След като разберете за миналото й обаче ще се хванете за главата (снимки)

/
/
/
Съвременната медицина достигна такова съвършенство, че е изключително лесно момче да бъде превърнато в момиче.
Трябва да се отбележи, че и в обществото се появяват хора, които по начално не могат да се определят кой точно пол искат да бъдат – мъж или жена. Така е станало и с Андрея Пежич.
Ако случайно не знаеш какво е това транссексуален, ето го обяснението: това е човек, у който не съвпадат биологичния и социалния пол. Тоест, момче се чувства жена. Такъв е и Андрей. Сега той се казва Андреа и се е решила на откровена фотосесия. Ето как изглежда тя.

В миналото Андрей Пажич стана известен благодарение на своята андрогинна външност. Истинското признание обаче дошло през 2011 година. Андрогинът е участвал както в мъжки, така и в женски модни шоута.


Въпреки, че Андрей някога е бил мъж, той все пак бе включен в 100-те най-секси жени на света във версията на
FHM.

Тайната на Пежича порази много, но и много очарова. Именно това му помогна да стигне до върха на висшата мода.


Сега 25-годишната Андреа е решила да демонстрира на света своето ново женско тяло. Дори не е за вярване, че тази безупречна красавица някога е била мъж.

Трябва също да се отбележи, че феновете на Андреа са във възторг: „Ти си прекрасна, божествена жена. Наистина си мисля, че ти си се родила момиче. Прекрасна си“.

Андреа се е родила в Босна. Когато е само на 8 години родителите му бягат от конфликта в Мелбърн. Девет години по-късно тя става световно известен модел.

Източник: Офигенно

Превод и редакция: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *