любима стая

Избери твоята любима стая и виж какво говори тя за характера ти!

Добре известен е фактът, че начинът, по който се обличаме, всекидневните ни навици и средата, в която живеем, отразява нашето социално положение.
Всеки от нас се стреми да подреди перфектния дом, който не само да е личната ни зона на комфорт, но и да едно специално място за приятелите и семейството ни.
Коя е любимата ви стая в дома? Тя може да разкрие много любопитни факти за Вас. Вижте и се убедете сами.
Спалнята
Вие сте колоритна личност с голямо въображение. Привличате хората със сладкодумието си, а много хора Ви завиждат точно заради това Ви качество.
Холът
Вие сте общителни и обичате да прекарвате времето си в сладки приказки с приятели. Винаги, когато можете ще помогнете на близките си. Не бягате от отговорност и се наслаждавате, когато имате водеща роля в решаването на лични драми и проблеми.
Трапезарията
Вие сте консервативни и предпазливи, но не изпадате в паника, когато нещо извънредно се случи. Креативни сте и обичате да споделяте идеите си с хората, въпреки това обаче обичате да се усамотявате сами с мислите си.
Банята
Обичате да се грижите за здравето и външния си вид, но това в някои случаи ви води до крайности. Ако върлува нов вид грип, вие моментално започвате да усещате симптомите. Това дразни приятелите ви. Когато потърсите светлата страна на живота може да станете много популярни.
Кухнята
Вие сте алтруисти и сте най-щастливи, когато се грижите за другите. На моменти ставате твърде шумни, но знаете как да създадете комфорт на хората около вас. Те често търсят съветите ви, когато трябва да разрешат проблемите си.
Балконът
Обичате свободата и мразите да бъдете контролирани. Искате да се отдалечите от правилата и да освободите въображението си. Чудите се каква причина да си намерите, за да хванете пътя към плажа или пък към гората.
Кабинетът
Вие сте горд и достоен. Гледате сериозно на нещата от живота. Добър слушател сте, дори когато не сте съгласни с мнението на събеседника си.
Нито едно от изброените
Вие се интересувате от хората около Вас и не обръщате много внимание на материалните блага. Винаги сте полезни и внимателни към близките и семейството си, затова в замяна те Ви обожават.
Източник: Канал 3
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply