img

Ето колко пари ще лапне Виктор Калев от „Като две капки вода“

/
/
/
loading...
Седмици преди старта на „Като две капки вода“ Виктор Калев е опънал бръчки срещу 2000 евро в частна клиника, научихме от HotArena.net.

Популярният актьор, който ще е жури в шоуто за имитации, легнал под ножа на пластичния хирург в началото на януари, за да има достатъчно време да се възстанови за ефир до пилотното издание на шоуто на 27 февруари.

Преговорите за участие на Виктор в „Като две капки вода“ започнали още през миналото лято.

Магърдич Халваджиян лично се обадил на популярния комик и двамата се видели на разточителна среща в офиса на арменеца. Маститият продуцент бил кратък, точен и ясен към талантливия актьор и директно го оферирал да работи за него. От уважение към възможностите му Маги направо предложил на Калев място сред журито на шоуто, макар според мнозина той да е перфектен за сцената.

Изненадващо на стиснатия си нрав продуцентът директно предложил 60 000 лева хонорар на Калев за тримесечната му изява в „Капките“.

Апетитното предложение не подлежало на каквото и да е умуване и Виктор веднага приел предизвикателството. Половината от сумата вече му е била преведена по банкова сметка, а останалата щял да получава всеки месец до края на забавното предаване, в което Виктор ще си партнира с Йорданка Христова и Миро от „Каризма“.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *