img

Как да постигнете оргазъм, без да правите се*с? (тайни техники)

/
/
/
1157 Views
Ако решим да погледнем на секса като на пухкавия бял крем по средата на „Oreo“, то тогава той безпроблемно може да се причисли в графата със сладкишите на живота.

Но не така щяха да стоят нещата, ако вкусните бисквитки не му правиха компания. Същото е и между чаршафите.

Често има секс без оргазъм, но понякога има оргазъм без секс. И тук не говорим за мастурбация един пред друг или самостоятелно, нито за орална стимулация или сексиграчки, сподели Mila.bg.

Фротаж

Не, това не е името на някой декадентски десерт. По-скоро е нещо, което почти всички сме правили, когато сме били девствени тийнейджъри.

Иде реч за доброто старо търкане на тяло в тяло, без значение дали сме голи, полуголи или съвършено облечени.

loading...

Съгласете, че има нещо вълнуващо да го правите като възрастен индивид. Няма го напрежението от това как изглежда тялото ти точно в тоя миг, как ще се представиш като любовник, не се притесняваш от нежелана бременност. О, и изобщо не е малка вероятността да свършите по едно и също време.

Цици оргазъм

Бюстът не е само магнит за жадни погледи по улиците, той е един от господарите на оргазма. Когато сме възбудени, циците ни набъбват с 25 процента, дори ареолите променят цвета си. Когато партньорът стимулира с език зърната или ги навива нежно с пръсти, масажира гърдите и ги потупва леко и ритмично, това има същия вълнуващ ефект като клиторната и вагинална стимулация.

Шляпане

Ако сте фенове на по-грубичките ласки, то тогава поканете шляпането по задните ви части в оргазмичното меню. Понякога идеята за това, че сме доминирани е достатъчно силна за приближаващата кулминация без пенетрация.

Мръснишко шепнене

Наясно сме, че мозъкът е най-големият полов орган. Абсолютно е възможно да достигнем до оргазъм за нула време без никакво докосване, но с правилните мръсни думички, настанили се в ушите ни. Но и това си има чалъм. Не започвайте с тежката артилерия от самото начало. Започнете първо с „по-срамежливи“ фрази – няма нужда другият да се чувства дискомфортно и жертва на вулгарност. Вместо да му обяснявате как си представяте оргия с целия квартал, по-добре в началото му обяснете какво най-обичате той да прави в леглото с вас.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *