български дамски обувки

Български дамски обувки

България е млада демокрация.

Благодарение на субсидиите на Европейския съюз, през последните години, се правят първите стъпки в положителната насока. Разформироват се старите социални структури и се провежда политика за по-пълноценна социална интеграция на най-уязвимите групи. Европейския съюз, който е запознат с проблема на интеграцията на малцинствата в България ни подпомага финансово и с лобистика.

Така постепенно ще се покачи авторитета ни в Европа и ще можем да изнасяме повече стоки на европейския пазар.

За съживяването на нашата икономика на първо място е необходимо да се редуцират и изкоренят изцяло корупционните практики. А борбата с курупцията е такова изпитание за управляващите ни, което може да се сравни само с митологията и по-специално, в частта за Херкулес и изриването на Авгиевите обори.

Не е установено със закон долната възрастова граница за водене на полов живот, но сакън да се работи до пълнолетие. Би било хубаво и законовата рамка да се промени. Младите момичета да могат да поработват, било то и на половин работен ден, защото за тях външния вид е от значение и имат нужда от средства. Тогава няма да са „кифли“, да се снимат в тоалетни и с крави. Така няма да отговарят на алчни мъжки погледи на плешиви чичковци с неосъзнат Едипов комплекс на ъгъла на някой хипермаркет.

Тогава ще хвърлят сексапила си на кучетата да го ядат – и свирепото настроение, и обема на косата, и перхидрола, и силикона, и острите обувки на висок ток. Упс, това за перхидрола не съм го казвала… Той е най-великото откритие на човечеството след колелото и Менделеевата таблица! И ще останат по недостъпен за нечисти намерения корпус. Да ме извиняват привърженичките на ботушки една педя над коляното, подчертаващи бедрата или на летните ботушки, но децата ни гледат и ни възприемат.

Надявам се скоро българката да започне да се облича суперстилно и да не нарушава личното пространство на другия пол.

Това да си жена е повече социална роля.Да си изгради подходящ дрес-код и да почне да протестира срещу чалга-децибелите, псувните и никотиновите ексоси.

Източник: http://e-obuvki.com/

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply