img

Само за пищни дами: Ето как да се възползвате максимално в леглото!

/
/
/
В последните години доста започна да се говори за по-пълните представителки на женския пол.

Бавно започнаха да завладяват модните подиуми и кориците на списанията. Пропаганда на свободата, на живота без предрасъдъци и притеснение. Дамите започнаха да намират своето място в обществото, придобиха самочувствие и преоткриха себе си. Дълго време обаче, пищните дами не бяха свързвани с думата секс. Повечето хора харесваха извивките им, но ги приемаха като индивид за едно добро приятелство. Нещата бързо се променят. Ето няколко съвета за вас, дами. Покажете красотата си и се възползвайте от пищните си форми в леглото в пълния им потенциал.

Да, вие сте секси! Добрият секс не зависи от размера на дрехите, които носите.

Сексапилът е комплекс от много  качества. Можете да завладеете съзнанието на един мъж и да завъртите главата му не само със тънка талия. Стереотипа за перфектните мерки 90-60-90 отдавна вече е мит. Това, което търсят днешните мъже, е съвкупност от чар и характер. А щом успеете да грабнете вниманието му, автоматично ставате най-секси дамата за него.

Не гасете лампите

След създаването на впечатление и появяването на страстта идва най-ужасяващия момент за някои. Секс на пусната лампа! Опитайте да заглушите онзи плащещ глас, който крещи автоматично да се отдадете на ласки в тъмното. Щом мъжът до вас чувства възбудата във въздуха значи, че иска да се наслади изцяло на тялото ви. Не гасете лампите! Не отнемайте удоволствието на половинката си.

Не допускайте срама да се намести в леглото ви

Отдайте се напълно на удоволствието. Оставите ли срама да бъде третия в леглото, просто забравете за щастлив край на приключението. Не се оглеждайте постоянно, не се притеснявайте от пищните си форми. Възползвайте се от това, помнете, че здравото тяло, доставя много по-голямо сексуално удоволствие.

Не е нужно да харесвате тялото си, за да правите страхотен секс

Размерите и формите нямат нищо общо с възможностите. Дори няколко килограма да надвишават перфектната ви визия за красота, не пренебрегвайте уменията си. Най-важното – след като той е с вас в леглото, харесва тялото ви и е влюбен в извивките ви! Заложете на въображение и пластика. Доставете удоволствие и на двама ви, така че да бъде незабравимо.

Мъже с връзки с „пищни“ дами споделят, че не искат приятелката им да отслабва

Колкото и невероятно да ви звучи, така е! Когато се влюбиш, го правиш в човека срещу себе си. Не искаш да наблюдаваш метаморфозата му, а да се любуваш на човека, който е. Половинката ви ви подкрепя във всички ваши решения, но често предпочита да се радва на закръглените ви форми.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook
loading...

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *