как да заспим за 1 минутка

Безсънието вече не е проблем: Водещ доктор разкри как да се справим с проблема и да заспим само за 1 минутка!

Безсънието е много често срещан проблем при доста хора.

Трудно заспиване, събуждане по средата на нощта и невъзможност да се заспи отново, всичко това може да бъде много стресиращо и да има множество негативни ефекти върху цялостното здраве. Хората, които са се сблъсквали с тези проблеми са опитвали редица методи и различни техники, които често имат незадоволителни резултати. За щастие, ние имаме решение за всички тези проблеми.

Ако страдате от безсъние тази статия ще промени живота ви.

Д-р Андрю Уейл е открил революционен метод за трениране на мозъка, което позволява да заспим само за 60 секунди. Той е вдъхновен от йога и мощните дихателни практики, които тази дисциплина предлага. Така той е измислил дихателно упражнение, наречено „Дихателно упражнение 4-7-8″, което може да ви помогне да заспите в рамките на няколко секунди.

То е много просто и лесно за изпълнение, гарантирано дава резултати и ще ви накара да заспите за по-малко от минута. А най-доброто е, че не се нуждаете от никакво оборудване, просто следвайте насоките и вашите проблеми със съня ще останат в миналото.

Ето какво трябва да направите:

• Издишайте напълно въздуха през устата, като издавате звук от свистене.
• Затворете устата си и вдишайте спокойно през носа, като броите до 4.
• Задръжте дъха си за 7 секунди.
• Издишайте напълно въздуха през устата със свистене и бройте до 8.
• Това е едно вдишване. Сега вдишайте отново и повтарете още три пъти цикъла, за да станат общо четири вдишванията.

Д-р Уейл ни съветва, че най-важното нещо е да се съсредоточим върху правилното дишане – необходимо е да издишваме и вдишваме дълбоко. Това ще има положителен ефект върху мозъка ни, ще се отпусне съзнанието ни и ще се намали честотата на сърдечната дейност.

Може би си мислите, че всичко това звучи прекалено хубаво, за да е истина. Най-добре е да пробвате и да се убедите сами колко ефективен е този метод. Ще бъдете изумени от резултатите.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply