ритуал за прочистване

Все нещо не вървеше, но от както направих ТОЗИ ритуал, сякаш започнах живота си на чисто – ПРОБВАЙТЕ!

За този ритуал ви трябват: парче бял памучен плат, три средно големи глави лук, ваша снимка или снимка на човека, чиято родова карма ще чистите/естествено, с негово съгласие и желание/ и снимка на някой от вашите предци /или прародител на съответния човек/, чиято негативна карма ви преследва.

Снимката трябва да бъде с размери не по-малки от 9х12 см. Портретът трябва да е в цял ръст и да гледа напред/все едно гледа към вас/.

Процедурата по очистването започнете в понеделник по обяд на намаляваща Луна/такава е фазата на Луната от 17 ноември до 2 декември т.г./. В средата на белия плат сложете снимката на прародителя, а в горната му част – своята снимка. Снимките трябва да са разположени с главите на север.

Разрежете едната глава лук наполовина и поставете едната й част отгоре, а другата – отдолу на снимката си/или на човека, когото чистите/ на разстояние 1 см от нея. Разстоянието между двете половини на лука трябва да бъде не повече от 20 см.

Между частите на лука се създава енергийно поле/поток/, който изчиства енергийното поле на човека, изобразен на снимката.

След един ден трябва да смените лука с нов. Докато го правите, кажете:

Както е чист този лук, така да бъде чист и този човек. След това увийте старите две половинки в черна хартия и ги закопайте в земята на дълбочина не по-малко от 15 см. Празнината се запълва с положителна енергия, в резултат на очистването, след третата луковица, т.е. в четвъртък. За да попие положителната енергия, трябва да сложите снимката на слънце/около обяд/ за не по-малко от 15 минути. Така правете и трите дни.

А ако нямате възможност да показвате снимката на слънце/както е в момента, защото е времето е мрачно/, използвайте бяла свещ – запалете я и прокарайте снимката си/или на човека, когото чистите/ над пламъка й на разстояние 30 см в продължение на 30 секунди. Прокарвайте снимката над пламъка с изображението нагоре, после надолу и така няколко пъти. След това сложете фотографията на прозореца на разстояние 30 см с изображението към свещта за 1 час. Правете това и трите дни.

Положителната енергия се закрепва към вас на седмия ден – в неделя. Тогава отидете на църква, помолете се на Богородица и запалете една свещ за себе си за здраве и 1 свещ на прародителя си – за упокой. Останете в храма 1 час.
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply