img

Във Франция отвориха специален къмпинг за шведски тройки!

/
/
/
loading...
Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов, във френската област Дордон, пише в. „Дейли мейл“, цитиран от Дарик.

Според Брюно Мазаферо, собственика на комплекса, в него са били обособени специални „пространства за гушкане“ и партита-оргии, вдъхновени от филма „Широко затворени очи“. Името на къмпинга е „Черният диамант“ и нощувките в него започват от 25 евро.

Всички ползващи обекта са задължени да носят специални цветни гривнички, които ги идентифицират като свободни или че са част от двойка или тройка. Дневни пропуски могат да се закупят на касата. За самотни дами таксата е само 12 евро, а за мачовците – 45 евро. Услугата е наречена „хоризонтална авантюра“.

По Великденските празници къмпингът „Черният диамант“ не е разполагал с нито едно свободно място, нещо което кара г-н Мазаферо да се чувства оптимист за бизнеса си.

В къмпинга търсещите свободна любов пристигат със свои палатки, но могат да си наемат и каравана. Приемат се само посетители, които са навършили 21 години.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *