пари от футболни прогнози

Как да печелим от футболни прогнози?

Футболни прогнози в интернет? Възможно ли е да намерите обосновани прогнози за двубоите от най-интересните първенства в Европа?

Да, в онлайн пространството има специализирани сайтове за футболни прогнози, в които работят типстъри и правят своите анализи и прогнози за най-интересните мачове всеки ден. Точно такъв сайт е и BGPrognozi.INFO, но освен това в него може да намерите и много друга полезна информация за онлайн залозите и как работят букмейкърите.

BGPrognozi.INFO е сайт, който е ориентиран основно върху обосновани футболни прогнози. Всеки ден екипът на сайта качва прогнози за следващия ден и 24 часа преди мача може да намерите прогноза с обосновка. На началната страница на сайта в центъра на екрана може да видите обосновани прогнози за топ срещите на деня. На началната страница ще видите и раздел „ВИП Прогноза“ там се публикува само една прогноза дневно. Специално за клиентите има и таблица с успеваемостта, която показва колко често типстърите дават успешни прогнози.

Може да спечелите добри пари, само ако се регистрирате в BGPrognozi.INFO напълно безплатно и участвате в играта с прогнози.

Сайтът има специална игра с прогнози, в която има награди на обща стойност 500 лева. И това е наградният фонд само за месец! В тази игра трябва да правите прогнози на реални футболни срещи като в края на всеки месец 20 от участниците получават награди. Победителят в играта с прогнози печели 100 лева, а останалият награден фонд се разпределя измежду другите участници. Всеки месец вие разполагате с 1000 точки и е само въпрос на умение да увеличите баланса си.

Може дори да четете прогнозите в BGPrognozi.INFO и да правите залози за това, което предлагат типстърите на сайта.

В сайта на BGPrognozi имате възможност да следите как се движи класирането в отделните първенства. На началната страница има бутон „Класиране“ и само трябва да цъкнете върху него. След това от падащото меню може да избирате желаната от вас държава като няма никакво ограничение и статистиката е много богата.

Футболните прогнози в BGPrognozi.info са със страхотна успеваемост. Само за няколко дни започнете да следите какво предлагат за залог типстърите от екипа на сайта и вие ще си направите съответните изводи. Всяка една прогноза, която ще намерите в този сайт, е много добре анализирана и обмислена, така че да може потребителите да получават най-точната информация и да правят успешни прогнози в онлайн букмейкърите или в Еврофутбол.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply