негативна енергия

Ако искате да се отървете от негативната енергия у дома веднага ИЗХВЪРЛЕТЕ тези предмети!

С течение на времето всеки дом започва да се пълни с всевъзможни вещи, на които не обръщаме особено внимание.

Оказва се, че някои от тях задържат прекомерно количество негативна енергия в жилищата ни и ни обричат на бедност, болести и раздели с любимите ни хора.

Специалистите в сферата на интериора съветват да се отървем на първо място от черупките от миди, рапанчетата и всякакви остатъци от мъртви животни, като в това число попадат и ловните трофеи, колкото и тузарско да стоят. Смята се, че те носят остатъчна негативна енергия, която може да повлияе лошо на здравословното състояние на обитателите на дома.

Същото важи и за сухите цветя, които трябва да бъдат изхвърлени, а на тяхно място да бъдат поставени свежи. Счупеното огледало от години е символ на нещастието в любовта, но това съвсем не била единствената му вреда. Дори да не сме го счупили ние, в никакъв случай не бива да го държим вкъщи. Трябва да се изхвърли възможно най-далече от дома. Счупените или пукнати кухненски прибори също.

Оказва се, че докато ги пазим, няма да задържим любов за дълго до себе си.

Даровете от болни хора също не бива да намират място в жилищата ни. Приемат се от куртоазия, но при първа възможност е хубаво да се изхвърлят дори човекът, който ни е подарил предмета, да е хванал обикновена настинка. Смята се, че така предава част от болестта си на нас или на член от семейството. Въпреки че някои хора считат, че кактусите са носители на късмет, всъщност трънливите растения имат негативно влияние върху настроението. Те могат да ни накарат да се чувстваме изморени, да нямаме желание за нищо или да се сърдим за най-безобидните неща. Ако ги отглеждаме, нека това да бъде на терасата или на двора.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply