фотошоп или реалност

Фотошоп или реалност? Снимките, които ще ви оставят без думи!

Тези снимки са най лудите, които могат да бъдат намерени в интернет.
Не се опитвайте да си обяснявате тази причините, довели до тяхното заснемате, просто бъдете сигурни в едно – странни и необясними неща ще продължат да се случват.
Има хора, които са надарени с абсурдна гъвкавост. Гледайки тази снимка, се чудим дало този човек не е разкъсал всеки един мускул в тялото си.
Човекът от тази снимка води разговори да стане рекламно лице на нови самобръсначки за върколаци. Не забравяйте, че и извънземните са истински.
Тази снимка предизвика безброй въпроси, но първият, който ни и идва на ум е: как този тюлен се е добрал до тази вилна зона?
Това е снимка от бъдещето! Тогава сешоарите ще могат да пекат пържоли.
Избягвайте да си оставяте колата на коя да е автомивка! Кой знае колко автомобили имат подобна съдба?
Хората твърдят, че магията е въплъщение на въображението, но когато става въпрос за железопътна линия е по-добре да се опрем на здравия разум.
Хората, живеещи в такива имоти са под постоянен стрес! Един грешен ход и си във въздуха.
Гумите за джипове са скъпи и затова май е по-добре да вземем такива от каруца. Така никой недоброжелател няма да може да ви спадне гумите.
Стойте на топло, защо явно се задава нова ледена епоха или това животно се е озовало на неправилното място в неправилното време. Излишно е да казваме, че ни побиват тръпки.
Това ли е най-големият бирен корем! Ако страдате от такива проблеми, може би е време да замените бирата с вода.
Природните бедствия удрят неочаквано и хората реагират по различни начини. Ако не сте Вин Дизел не се опитвайте да карате по вода!
През 2013 година в САЩ са станали 150 000 пешеходни произшествия. Тогава бяха приети редица закони, но явно и те не са били достатъчни за тези активисти.
Паркирането в кварталните улици изисква умения и прецизност. Вземете пример и никога не правете това.
 Източник: Канал 3
Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply