img

7 причини, заради които трябва да използвате ръцете при креватната гимнастика – съвети от експертите!

/
/
/
loading...
Не е тайна, че ръцете ни играят много важна роля в креватната гимнастика, но понякога е трудно да измислиш къде и какво да правиш с тях, особено ако си отдолу.

И макар драскането по гърба му да е готино за него, по-добрия вариант е да дариш себе си с малко удоволствие, съветва сексологът д-р Керъл Куин. „Много жени не се сещат да докосват себе си по време на секс. Но използването на ръцете по време на сексуален акт е лесен и изключително ефективен начин да добавиш повече удоволствие към изживяването“, допълва д-р Куин.

Ето няколко лесни, но ефективни начини да включиш ръцете в играта:
Напътствай партньора си

По време на любовната игра, постави ръцете си върху тези на партньора си, за да му покажеш кога и как уцелва някое от горещите ти места, като клитора или зърната на гърдите ти, съветва д-р Куин.
Можеш и просто да го хванеш за китката, за да го накараш да пъхне пръсти в теб, допълва тя. Поемането на инициативата е много секси начин да му покажеш какво ти харесва, като междувременно се грижиш за собственото си горещо настроение.

Пусни си ръце

„Независимо дали стискаш зърната си, галиш гърдите си с пръсти, или ги притискаш една към друга, ще вдигнеш градуса в зоната под пъпа, ако по време на секс добавиш и малко стимулация и над талията“, обяснява д-р Иан Кърнър.
Освен това, изследване на Университета Рътгърс показва, че съществува неврологична връзка между стимулацията на зърната и клитора, така че наблегни и на двете зони между чаршафите, за да увеличиш вероятността да достигнеш до оргазъм.

Направете си почивка за… автостимулация

Спрете за малко тласъците, за да мастурбираш за кратко пред партньора си, така че да види колко интензивна искаш да е стимулацията и къде точно искаш да бъдеш докосвана, обяснява д-р Куин.
И понеже мъжете са визуални същества, градусът на секса доста ще скочи, след като му дадеш знак да продължи. А ти ще си вече достатъчно разгорещена и готова да започнеш отново.

Използвай вибратор

Нежно прокарай секс играчка през ерогенните си зони, по време на любовната прелюдия, казва консултантът по сексуално здраве д-р Селест Холбрук. „Можеш да използваш малък вибратор по клитора, зърната и срамните си устни, или пък на всяко чувствително по време на секс място“, казва тя. В превод: Свръхвъзбуда!

Намести дупето си

Ако отдолу просто не ти се получава, опитай се да поставиш ръцете си под дупето, за да наместиш така интимните си части, че да получаваш възможно най-много стимулация на клитора, вагината и G-точката, съветва д-р Кърнър. Освен това, така тялото ти ще е по-стабилно и ще му позволи да навлезе по-дълбоко в теб, допълва специалистът.

Стимулирай клитора си

„Може би най-доброто нещо, което една жена може да прави с ръцете си, е директната стимулация на клитора. В него се крие ключът към женския оргазъм, а повечето пози осигуряват неравномерна стимулация на клитора“, коментира д-р Кърнър. За щастие, пози като мисионерската, ездачката или кучешката осигуряват достатъчно място за пръстите ти.

Поеми контрола при мисионерската поза

Ако гаджето ти нещо не успява да се справи, докато е отгоре, обгърни го с ръце, за да направляваш скоростта и дълбочината на проникването, според своите желания, казва д-р Кърнър.
Това е особено практично, ако искаш по-дълбокото проникване да увеличи стимулацията на клитора ти. Същото се отнася и за позата на ездачката. Използвай ръцете си, за да го притиснеш към леглото, докато се търкаш в него, съветва д-р Куин. Той няма да ти се разсърди, гарантирано.

Източник: ПИК

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *