Галя от "Каризма"

Помните ли Галя от „Каризма“? Вижте какво се случва днес с нея!

Галка от „Каризма“ от известно време се подвизава в Лондон. Бившата половинка на известния дует с Миро е скъсала завинаги с пеенето.

Тя се е отдала на новата си професия, която била много доходна. Галя, която имаше ангелски глас, станала hospitality manager. Не иска повече да се занимава с музика и пеене. Единственото, което й напомня за старата професия е новото й гадже, което било барабанист.

Тя живее с любимия си на семейни начала още от самото начало на любовната им връзка.

Някои разправят, че било от интерес, но други смятат, че е от любов, защото в последно време бившата певица редовно наливала средства в семейния бюджет. Тъй като на работата си била ценена и заплатата й била много висока. Даже за стандартите на Острова й плащали отлично.

Галка не е единствената, която заради пари остави настрана певческата си кариера.

Според слуховете, преди да замине за Великобритания, тя бе потънала в дългове до гуша. Според запознати Аксиния, която е колежка на Галка, също зарязала музикалната си кариера. Избягала зад Океана, където се установила в Ню Йорк и припечелвала пари като танцьорка из нощните клубове, предават от електронното издание hotarena.net.

И друга певица вече не е в редиците на поп изпълнителите.

Да си спомним за ЛиЛана, която въпреки, че направи няколко дуета със световни знаменитости вече никаква не се чува. Заела се е с нещо много печелившо. Станала е управител на IT компания и по-скоро е бизнесдама, отколкото име от музикалния бранш.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply