как да привличаме пари

4 изпитани ритуала, с които ще започнете да привличате парите като магнит!

Четири трика за пари, които всеки трябва да знае! Няма да се оплаквате от безпаричие, защото тези ритуали наистина работят!
Млад (нов) месец

За да примамите парите, покажете на новия месец монета, по възможност сребърна. Приберете я в някое тайно отделение на портмонето си и в никакъв случай не я харчете. Тази паричка ще привлича към себе си все нови и нови постъпления. Въобще, старайте се да не изпразвате портмонето си до дъно, до последната стотинка, винаги оставяйте някаква мъничка резерва.

В името на делото

Навярно си спомняте, че Буратино закопа своите парички в земята, когато светеше пълната Луна. И нищо не се получи. Следователно, за да растат парите, те не бива да се закопават, а да се влагат в покупки, свързани с работата. Това може да бъде и красив канцеларски комплект, и абонамент за списание, свързано с вашите професионални интереси и, разбира се, нов костюм или чанта.

Дървото на парите

Отивате на гости, а не сте успели да купите подарък? А защо не измайсторите дръвче, на което вместо листа има много хартиени банкноти или да сложите в рамка една голяма банкнота във вид на картина? А може пък да подарите торта с хартиени банкноти, свити във вид на свещички? Освен че такъв подарък е оригинален на външен вид, той непременно ще притегля към себе си все още отминаващите си пари. Подаръкът ще помага до тогава, докато неговият щастлив обитател не изхарчи и последната банкнота.

Монета

Съвсем просто. Да повикаме на своя страна късмета можем, като поставим под петата си монета: на студентите това помага да си вземат изпита, а на играчите – да спечелят. А монета под килима, близо до прага носи материално благополучие на обитателите на дома.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply