жената на Шеф Петров

Вижте как е изглеждала жената на Шеф Петров – направо събра овациите (снимки)

Половинката на Шеф Петров – Милена Асенова е била истинска красавица!

Заядливият и устат шеф Петров бил същинско котенце у дома. Така поне твърдеше в живото студио на Ники Кънчев неговата благоверна Милена Асенова.

Но смее ли да каже нещо друго като е наясно с “благия” нрав на мъжа си.

Близки до семейството на Великия везир източници осветлиха темата с разкритията си.

Които, впрочем, се потвърждават и от снимките на Милена преди и сега. Само преди няколко години любимата на шеф Петров е изглеждала по коренно различен начин.

“Милена беше като манекенка. Е, хайде – да не е точно от световния подиум, но нямаше нищо общо с визията си сега. Мнозина предполагат, че промяната е настъпила след раждането на сина им Дани, но това са глупости. Колко жени раждат, че и по няколко пъти, но успяват да се запазят. Дори и да качат някое и друго килце, лицата им остават свежи и запазени”, коментират източниците.

Пред зрителите половинката на Борис Петров се опита да убеди публиката, че Шефа не смее “гък” да й каже, когато си е у дома. Той до такава степен я слушал и изпълнявал казаното от нея, че приемал дори да го критикува за най-важното в живота му – манджите.

Запознати обаче са убедени, че сприхавият характер на шеф Петров често се показва и в дома му. А единственото, което го спира да не направи и Милена Асенова на кайма (както действа с дамите във Вип Брадър), е синът му Дани.

“Малкият е онова, което успява да го узапти и да го накара да си държи езика зад зъбите. Боби не иска да го изгуби и да трябва да живее отделно от него, както стана с предишната му съпруга”, коментират източниците.

Според тях обаче визията на Милена се променила коренно именно от честите проблеми с шефа, неговата егоцентричност и самовлюбеност.

Прави впечатление, че даже и в профила на шеф Петров в социалната мрежа има много повече снимки на ястията му, отколкото на общи такива с Милена.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply