лидерски умения

Кой от хората на картината е богат – отговорът ще разкрие нещо важно за вас

Семейството, мъжът с кучето или елегантната скъпо облечена дама?

Вашият отговор показва вашите лидерски умения, отношението към парите и как ги харчите. Според това, което сте избрали, прочетете какъв човек сте.

Изберете верният за вас отговор:

СЕМЕЙСТВО
МЪЖЪТ С КЪЩАТА
ЕЛЕГАНТНИЯ ЖИВОТ

А сега вижте отговорите:

СЕМЕЙСТВОТО

Вие сте от онези, които, когато споменават богатство, не мислят за пари. Знаете, че парите са важни и осигуряват живота, който искате, но знаете, че щастието не идва от парите. Знаете, че е добре да имате спестявания. В крайна сметка вие сте наясно, че най-голямото богатство са хората около вас.

МЪЖЪТ С КЪЩАТА

Правите равенство между богатството и власта. Вие сте отличен лидер и сте абсолютно необходим във вашата работа. Трудно е обаче да приемете възгледите на другите. Вие сте готови да помагате на останалите, но винаги в лицето ще им кажете какво мислите за тях и техните действия.

ЕЛЕГАНТНИЯ ЖИВОТ

Мнението на другия човек за вас е твърде важно и практически живеете за одобрението на другите. Хората често имат мнението за вас, че сте себелюбиви. Можете да изградите по-дълбоки взаимоотношения с хората, но често избирате повърхностни взаимоотношения. Вие сте позитивни, а отношението към парите е също повърхностно. Лесно ги изкарвате и лесно ги харчите.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Reply